- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
A kérdés szerintem úgy helyes, hogy van-e lehetőség így használni a két rendszert? Mikor VMWare-val szórakoztam régebben, még az sem tudott ilyet ( legalábbis tudomásom szerint ). Külön lemezterületre dolgozott, külön virtuális gépen futtatta a saját lemezterületére telepített rendszert. Szóval, ha annyira kell a Windows és a programok tökéletes futása akkor bootlj át és kész! Linux alatt van lehetőség néhány alkalmazást használni emulátorral, de olyat még nem hallottam, hogy komletten bebootolj egy másik oprendszert a jelenlegi mellé, ezt még csak virtuális gép emulátorral.
Tévedtem...elvileg mikrokernellel lehetséges...legalábbis ebbe bolottam bele. Hogy hogyan? He-he az már más tészta...
Sianis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest