- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zorzy4 #24050 üzenetére
Nekem is volt ilyen, hogy hozzák a gépet, hogy nem lehet rá telepíteni. Rossz volt a DVD meghajtó (laptop), USB-ről nem bootolt (jó régi volt a gép, a BIOS még nem tudott ilyet), floppy volt benne.
Kb. 3 "informatikusnál" járhatott a gép, mire hozzám került. Fogtam a kis bootfloppyt, ami tudott USB-ről bootolni. Pendrive-ra írt telepítőt felbootolta, települt.
Kivehettem volna a winyót is, úgy is meg lehetett volna oldani. Beletehettem volna egy másik DVD meghajtót is, amíg telepítek.Hogy neked boltosok nem tudták megoldani, az nem sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest