Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
SSD. Kímélés
AZ ÉV poénja. Az SSD arra van, hogy használjuk. Én Pl. Hetente-két hetente futtatom le Linux alatt az FSTRIM parancsot. 20 gigát adtam neki, bőven jó. AZ SSD gyártók már lefoglaltak hardver szinte (firmware) megfelelő mennyiségő háttértárat ahhoz hogy minden kerek legyen... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AZ ÉV poénja. Az SSD arra van, hogy használjuk. Én Pl. Hetente-két hetente futtatom le Linux alatt az FSTRIM parancsot. 20 gigát adtam neki, bőven jó. AZ SSD gyártók már lefoglaltak hardver szinte (firmware) megfelelő mennyiségő háttértárat ahhoz hogy minden kerek legyen...