Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Jester01 #23279 üzenetére
Szia!
Hát, szerintem kugli barátunk icipicit tévedett. Mind2 létezik, csak az sqllite magának az sql modulnak a része.
2. Ez jó 5let! Ránéztem, simán ment minden! Mostmár tudom, h azzal nem lehet gond.
Amúgy ez az rlm nem a realm-ot jelenti? Kéne realm rá manuálisan?
Szerk.: egyébként nem csak ezzel a modullal csinálja, hanem van 1-2 kivétel ugyan, de nagyjából az összesnél ez a hiba jön elő...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest