- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2174 üzenetére
koszonom a valaszt, mindkettotoknek (bar kiprobalni nem volt alkalmam, mire olvastam a post-okat, megkerult az elveszettnek hitt jelszo)
viszont volna meg kerdesem, igaz az elobbiektol fuggetlenul:
-hogyan tudom megnezni, mennyi szabad hely van a merevlemezen? (van egy olyan tipem, hogy semmi)
-hogyan tudok helyet felszabaditani? torolhetem pl a /var/cache/apt/archives mappa tartalmat? mit torolhetek meg esetleg?
jah, ez egy debian
valaszaitokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest