- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
koszonom a valaszt, mindkettotoknek (bar kiprobalni nem volt alkalmam, mire olvastam a post-okat, megkerult az elveszettnek hitt jelszo)
viszont volna meg kerdesem, igaz az elobbiektol fuggetlenul:
-hogyan tudom megnezni, mennyi szabad hely van a merevlemezen? (van egy olyan tipem, hogy semmi)
-hogyan tudok helyet felszabaditani? torolhetem pl a /var/cache/apt/archives mappa tartalmat? mit torolhetek meg esetleg?
jah, ez egy debian
valaszaitokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest