Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Keeperv85 #14635 üzenetére

    Háát, ha ez a nem-trollkodás, akkor én indulok a pápaválasztáson :P

    Komolyan: a swap-hiba esetleg abból lett, hogy a rendszerre bíztad mit-hova, esetleg rosszul állítottad be (nem jó partícióra), Ez igaz a többi mountolós problémára is, valami nagyon el lett tekergetve (ha ennyire vágod, akkor Fstab-ban kb. 5 perc és minden oda csatolódik, ahová szeretnéd. Ha nem megy, olvasd el logouton a Fedora 17 telepítésből az Fstab-részt, az erre is áll). Parancsikon: hát nincs d&d? Kell Neked? Keress olyan DE-t, amiben van. Nálam az asztal csak egy kép, nem kell rá ikontenger, Gnome Shell kis módosítással (Bolt menu+Zeitgeist) nekem tökéletes. Ha feldobsz egy Gnome-Do-t, utána neked sem kell, mert pár leütés és "tudja" mit akarsz, persze ki-mit szeret. nem tudom, h jogi okai vannak-e, de sok minden a retek amcsi jogrendszer miatt van, pl. telepítés után ezért kell külön felrakni sok kodeket, miegymást - bár a Mint ebben nem érintett. Esetleg nem kapcsoltad ki, hogy a fájlkezelő kezelje az asztalt?
    LXDE magyarítás nem tökéletes? Bizony, ez egy közösségi dolog, tessék bedolgozni :D esetleg XFCE vagy más DE-t ajánlanék.
    Kártyák le- és felcsatolása is kapcsolható, de ha nem használod, akkor nem írogat rá, kikapcsoláskor mindent leválaszt, a hiba oka nem OS jellegű, hacsak nem pl. swapot vagy tempet raktál rá... Lehet, hogy használtad, a párbeszéd ablak eltűnik de még ír rá, pendrájvnál Nautilus ezt eljátsza folyamatosan.
    Esetleg umount -l /media/kártyaolvasó (L mint Lazy)
    Mint-et nem ismerem, de egy LXDE disable automount keresést megér.
    Miért nem nézel nagyobb asztali környezetet? Gnome Shell vagy Cinnamon esetleg?
    Végső esetben: használj Windowst... nem kötelező a Linux, ez a szép.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák