- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Jester01 #14094 üzenetére
Nekiestem újra az elejétől, immáron okosabban és tapasztaltabban.
Ez a parancs volt az, amit kiadtam:
make CC=mips-openwrt-linux-uclibc-gcc LD=mips-openwrt-linux-uclibc-ld CXX=mips-openwrt-linux-uclibc-g++ CXXFLAGS="-march=24kc" STAGING_DIR=/home/helomi/openwrt/trunk/staging_dir
Először a tinyxml, majd a ptokax fordult le, mindkettő hiba nélkül. Bár a ptokax makefile-jába bele kellett nyúlnom egy kicsit, mert alapesetben az ld nem találta a -lz-t -llua5.1-et. Átírtam -llua-ra és az include-hoz hozzáadtam az elérési utat, ahol megtalálható a routerre fordított liblua és libz. Így már gond és hibaüzenet nélkül lefutott a make. Feltöltöm azért pastebinre a makefile-t, hátha én csesztem el valamit: [link]
Felmásoltam a routerre a kész ptokax-et, adtam neki indítási jogot és panaszkodott, hogy nem találja a libstdc++.so.6-ot. Gyorsan be is másoltam neki az openwrt lib könyvtárából a router /lib könyvtárába, így már indul...na, ha nem dobna segmentation fault-ot. Tehát újraforgatva sincs sajnos változás. De már nagyon közel vagyok, nem szeretném feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest