- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoj
tag
válasz
CPT.Pirk #13930 üzenetére
Nekem is lassú 2GB-vel a W7,azért valtottam linuxra (Ubuntu 10.04.4LTS)
Februárban vettem a HD4850-et. (A Skyrim miatt. Most megy max grafikán 1440x900-on).
Tegnap felraktam az Ubuntu 10.04.4LTS,és az AMD Drivert nem tudom felrakni mert azt a hibát írja ki hogy a telepítő meghiusúlt.
A Mostani játékok nem kötnek le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest