- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aag
őstag
Én első próbálkozásra az Ubuntu 10.04.4 LTS verzióját ajánlom neked. Abból is a 32bitest. Letöltheted innen.
Ebből nekem van egy minden igényt kielégítő összeállításom, ami elfér egy gyors 4GB-os pendrájvon (úgy, hogy még marad majdnem 1GB üres hely, ha esetleg valamit le akarnék tölteni.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pont most írta ViZion nem rég egy kvázi bemutató cikket a témában: [link] és annak a folytatását [link]
1 - Ilyesmivel Ubuntunál találkoztam, más Linuxoknál nem kellett letölteni semmit. De ha jól rémlik, Ubuntunál is csak egy frissítés volt.
2 - a gépeden bármelyik Linux disztró gyors lesz. 384Mb ram és ez alatt szokott felmerülni az igény kisebb rendszerigényű, pl. LXDE vagy XFCE felületet használó Linuxra.
3 - ez azért már necces. Fejből nem tudok erre mit mondani, a GUI-s Linuxok szerintem nem nagyon állnak meg 4G alatt. Igaz sokkal többet sem esznek.
4 - csomagkezelője minden disztrónak van, felteszed belőle azt, ami kell. Alapból ált. van böngésző, film néző, Libre Office, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest