Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
CPT.Pirk #13884 üzenetére
ubuntun magától megy a freki (ondemand a governor), lucidon jobb klikk --> add to panel --> cpu freq monitor mutatja, illetve hagyja állítani. kétmagoson két ilyen kell a panelra ha manuálban akarja az ember állítgatni (cpu 0 és 1). persze én nem akarom, magától teljesen jól nyomja.
a feszültség minden esetben szabályozódik, de a bedrótozott (gyárban tesztelés szerinti) értékekre. az alulfeszelés ezekhez képest veszi lejjebb, amennyire én láttam a powernowd erre nem alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Yettel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest