- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Bocs, de nemértem! Azt mondod, hogy az Ubuntuban nincsen feketeablak és nem tudsz kedvedre varázsolni?
Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.És van mit tanulni. Kíváncsi lennék a
teTe beállított rendszeredre, hogy abban mi működik és mi nem. Azt tudom, hogy nekem a 10.04-es rendszerem parancssori használat nélkül nem lett volna olyan amilyen most és ahogyan nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LEGO klub
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.