- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
igen, így remek. mondom, működött eddig is, csak a szerver gépen nem tudtam egyből azzal bejelentkezni. várnom kellett nagyjából 10 mp-et, csak utána kérte a pint, addig jelszavazni akart.
egyébként smart kártya for prez. a hálózati meghajtóktól a távoli asztalon át a truecryptig (meg persze a loginig) minden nagyon kényelmes vele.
persze azért relatíve egyszerű dolgom volt, mert nekem az sshfs és a tsvnc is ssh, szóval az ssh-hoz belőve minden arra épülő cucc automatikusan használja.
talán az egyetlen hiányzó részlet, hogy az ubuntu beépített home titkolása nem tudja használni, ezért lett a truecrypt a b terv. már könyörögtem itt-ott egy fde implementációért, és van is egy elvileg működő pakk, de gyak dokumentáció nélkül, szóval az nekem nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Gitáros topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest