Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
igen, így remek. mondom, működött eddig is, csak a szerver gépen nem tudtam egyből azzal bejelentkezni. várnom kellett nagyjából 10 mp-et, csak utána kérte a pint, addig jelszavazni akart.
egyébként smart kártya for prez. a hálózati meghajtóktól a távoli asztalon át a truecryptig (meg persze a loginig) minden nagyon kényelmes vele.
persze azért relatíve egyszerű dolgom volt, mert nekem az sshfs és a tsvnc is ssh, szóval az ssh-hoz belőve minden arra épülő cucc automatikusan használja.
talán az egyetlen hiányzó részlet, hogy az ubuntu beépített home titkolása nem tudja használni, ezért lett a truecrypt a b terv. már könyörögtem itt-ott egy fde implementációért, és van is egy elvileg működő pakk, de gyak dokumentáció nélkül, szóval az nekem nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Proxmox VE
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest