- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Először is: ÉN KÉREK ELNÉZÉST!

Egyébként meg 94 szeptembere óta unix alatt dolgozom, majdhogynem kizárólag parancssorban (AIX, HP-UX, OSF/1, SunOS, Linux). 95-96 magasságában raktam fel az első linuxot az otthoni gépemre, azóta csak az van rajta. Pár év RedHat után Debianra váltottam. Ez persze nem jelenti azt, hogy Nagy Unix Jedi vagyok, inkább egy szorgos kis padawan.
2-3 éve böffent fel, hogy megnézem mit tudnak a deszktop linuxok, és azokat egységsugarú júzerként próbálom használni (ha okoskodni akarok, akkor arra ott a Debian).Nnna, ehhez képest fogalmazzátok újra a nekem írt válaszokat.

Szerk.: A vindózhoz meg tök süket vagyok, többet foglalkoztatom a deszktoposainkat, mint Micike néni az iktatóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest