Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Anakin007
üzenetére
Pont ilyen laptopot hajtok én is Linux alatt. Milyen vga driver problémákat találtál? Én pl. Minecraftozni szoktam, az pont annyi fps-t csinál Linuxon (Debianon és Chakrán is megnéztem), mint ugyanezen a gépen XP-n.
Egyéb problémákkal nem találkoztam. Am. egy időben még külön VGA drivert is fordítottam, csak kegyetlen sok csomag telepítését igényelte és igazából nem lett tőle gyorsabb a játék, egyszerűen a videokártyának csúfolt gma valami elérte maximumát....
Most Chakra Projectet használok a laposon, ott van egy bundle telepítő a csomagkezelő mellett, onnan ha felrakod a Firefoxot, egyből teszi a flashplayert is. (nem is szerepel külön a csomagkezelőben a Firefox)
Filmezésre meg felraktam egy VLC-t, az egyben nálam a DVB-T tuner szerepét is betölti, simán visz mindent probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borderlands 4
- Hálózati / IP kamera
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi