- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Ide írok, mert szerintem itt több a guru.
Tegnap újra raktam az Xp - Win 7 párost és szokás szerint ment a titkosítás a Win 7-es partícióra. De a gond az, hogy úgy csináltam meg, hogy Xp alól lehet bootolni jelszó nélkül. S a gond az, hogy Xp alól "látszik" a titkosított Win 7 rendszer - igaz 0 byte, mert semmit sem tud vele kezdeni -, de ha ráklikkelek a meghajtóra az okos Xp felkínál egy formázást. Na most a szeme elől, hogy tudom elrejteni ezt a partíciót, mert nem hiányzik, hogy egy hülye leformázza?!
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch
- Gyúrósok ide!
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest