- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Ide írok, mert szerintem itt több a guru.
Tegnap újra raktam az Xp - Win 7 párost és szokás szerint ment a titkosítás a Win 7-es partícióra. De a gond az, hogy úgy csináltam meg, hogy Xp alól lehet bootolni jelszó nélkül. S a gond az, hogy Xp alól "látszik" a titkosított Win 7 rendszer - igaz 0 byte, mert semmit sem tud vele kezdeni -, de ha ráklikkelek a meghajtóra az okos Xp felkínál egy formázást. Na most a szeme elől, hogy tudom elrejteni ezt a partíciót, mert nem hiányzik, hogy egy hülye leformázza?!
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VGA kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest