Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
MacCaine
üzenetére
Google-el meg is találtam: [link]
Ezen gépen amibe beraktam a vinyót, nincs most Linux.
Egy CD/DVD-s live Ubuntu 10.04, 11.04, Mint 11, Slitaz (aircrack-ng -hez) alól ugye menne ?
Persze ha felismeri az NTFS particiót a másik vinyón.
És akkor fájlba menteném.Ebben a két példában miért van máshogy megadva a forrás ? :
Clone one hard drive onto another
$ dd if=/dev/sda of=/dev/sdb
Clone a hard drive to an image file
$ dd if=/dev/hda of=/image.imgMOD: megtaláltam mi a kulonbseg az sda és hda közt: [link]
Bár azt nem teljesen értem mi a különbség, miert SCSI az egyik.
Lehet át kéne mennem a linux kezdoknek topicba...Illetve a `noerror' is kellhet ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest