- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
Narancs
üzenetére
hát pedig nincs mese, el kell kezdeni használni és idővel fogod megtanulni, megszokni a linuxot.
én múlthéten estem neki a zsoltino féle "alapfokú tanfolyamhoz" és már most sokkal világosabb a helyzet. nemutolsósorban még élvezem is, hogy egyre inkább úgy működik a gép ahogy én akarom
a stabilitás, megbizhatóságról ne is beszéljünk, nálam remekül futnak a linuxok a gépeimen.
anyámnak simán itthon tudom hagyni a 11-es mintet 1,5-2 hónapra. nem nagyon szokott panaszkodni, hogy valami nem működne rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest