- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #13264 üzenetére
sdb-nek sdb lenne szerintem, de elindulok ezeken. megnézem meg tudom-e nézni ezt a /proc/partitions -t, hasznos állatnak tűnik elsőre.
szeretem, hogy mindig kikreatívkodnak valami apró de lényeges változtatást.
egyébként a 3.2.2 ubi 10.04.4-en nagyon rulez, 0 modul szüttyögés meg fordítgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest