Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
bambano #13022 üzenetére
oké, csak azt nem tudom hogyan tudok root lenni a távoli ("ottani") gépen. meg tudom oldani valahogy, hogy az ottani rendszert szinkolom ide?
arra rájöttem menet közben, hogy beléphetnék az ottani rendszerre, ott sudo, és akkor onnan indítom az rsyncelést ide. azt nem tudom viszont, hogy ugyanez menne-e az ottanira belépős vargabetű nélkül.
nemtom mennyire világos, a permitrootlogin = no felállás a kritikus pont. erre van valami varázslat automatizáláshoz, hogy kicserélik az rsyncet sudo rsyncre meg /etc/sudoers-be rakják és végül ssh kulccsal csatlakozik. de én ilyet nem kívánok, csak valami olyasmire gondoltam, hogy az rsync bekéri az ottani sudo jelszót vagy ilyesmi. de eddig ilyet nem olvastam sehol, azért gondoltam inkább rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest