Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
igazából ki szeretném kapcsolni néha a grafikus felületet és csak konzolt használni, és jó lenne ha ezt egy klikkel tudnám megoldani.
ha jól sejtem ezzel ki tudom kapcsolni Alt+F2-ben:
"/etc/init.d/gdm stop"
de nekem ehhez kellene egy "parancs ikon" oda ahol ki tudok jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest