- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kellene egy kis segítség.
A KDE-s MountISO progit akartam használni, de a progi nem tökéletes, pont a lényeg nem megy vele, ahogy írják is a kommentekben.
Ez lenne a megoldás: ln -s ./mountiso.sh /usr/bin/mountiso.sh, de én rossz könyvtárban adtam ki, máshol meg már nem engedi, mert túl sok symlink van. Hogy tudom eltüntetni, vagy módosítani? Próbáltam googleben, de nem egyértelmű a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest