-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Pálinkás jó reggelt!
Tudnátok abban segíteni, hogy ha fennt van nekem egy linux, történetesen Suse és mondjuk fel akarom rakni a helyébe az UHU-t, akkor a grubot hogy lehet törölni? Mondjuk gondolom felülírja az UHUé. És abban az esetben mit lehet tenni,ha csak le akarom szedni a linuxot és nem akarom, hogy egyáltalán legyen nekem ez az oprendszer választós indítóképernyő???
Tudom,hogy van az fdisk/mbr parancs amivel kitörlöm a master boot rekordot, csak az a baj,hogy nincs floppymeghajtóm már ......
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- eFootball
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest