Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Lenne egy problémám a flash-el a kis laptopon (Arch 32bit)méghozza hogy az összes flash anyaga "átvilágít" (jobb szót nem tudok rá) a többi ablakra.
Terminált felhozom akkor látom a weboldalak reklámját hiába kicsinyitettem le a böngészőt a tálcára. Így még fórumozni se tudok, reklámokat meg nem minden oldalon tiltom le(valamiből az oldalnak is meg kell élni aki persze számomra nem zavaró reklámokat szolgáltat)Próbáltam a gpu gyorsítást kikapcsolni nem segített, arch fórumon meg nem tudom feltenni kérdésemet annyira nem vagyok jó angolból. (még magyarul is nehéz leírnom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest