- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Van egy kis problemem mégpedighogy vettem egy 2TB-os vincsit (ekkorát kaptam) és felakarom szabdalni.
2 linuxos (30 és 500gb) partíciót akarok ext vagy más filerendszerrel és 3 (100-100gb-1,3tb)ntfs-t.Gpartedd-el ahogy kell felszabdaltam de itt jött a gond.
Linuxos partíciókra nemtudok írni az istenért se linux alatt. Ntfs-re megy szépen.
Formáztam én már mindenféle linuxos fájlrendszerré de mindig ez a gebasz fogad:Mire és hogyan formázzam a partíciókat úgy hogy ha elviszem máshova más linuxos géphez a vinyót, hogy az lássa is és tudjak rá írni ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Táp ventilátor csere
- VGA kibeszélő offtopik
- MIUI / HyperOS topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest