- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Van egy kis problemem mégpedighogy vettem egy 2TB-os vincsit (ekkorát kaptam) és felakarom szabdalni.
2 linuxos (30 és 500gb) partíciót akarok ext vagy más filerendszerrel és 3 (100-100gb-1,3tb)ntfs-t.Gpartedd-el ahogy kell felszabdaltam de itt jött a gond.
Linuxos partíciókra nemtudok írni az istenért se linux alatt. Ntfs-re megy szépen.
Formáztam én már mindenféle linuxos fájlrendszerré de mindig ez a gebasz fogad:Mire és hogyan formázzam a partíciókat úgy hogy ha elviszem máshova más linuxos géphez a vinyót, hogy az lássa is és tudjak rá írni ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macska topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- aquark: Flipper PC-n!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest