-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
utgyuru
üzenetére
Fedora (mint nem túl expert felhasználó): igen, kezeli a függőségeket. Én elégedett vagyok vele, ami kicsit macerás lehet, hogy alapból csak valóban free cuccok vannak benne (ezért nincs pl. mp3). És igen, új csomagokkal van tele, de ebből még nekem nem volt igazán problémám. Ubuntu helyett használom egyébként desktopot játszani, xfce spin-t.
[Amúgy én a Debianra esküszöm, relatív egyéni konfiggal (icewm+parancssor, oszt csókolom).]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Nintendo Switch 2
- Formula-1 humoros
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest