- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
Sickboy25 #130861 üzenetére
A Rüdigeres pirosra gondoltam.
https://gfycat.com/welcomesilkycobra-manchester-united-chelsea-soccer
-
Viszlát
addikt
válasz
Sickboy25 #129935 üzenetére
(#129933) mephi666: semmi ördögi kör nincs ebben. Minden meccsen vannak olyanok akik pár perccel a vége előtt megindulnak, hogy megelőzzék a tömeget, csak nem mutogatják őket. Egyébként meg nem nálatok vonulgattak ki a népek egy időben valami 20 perccel a vége előtt, mert drágának találták a jegyeket?
Szerk: de igen, ezen jót röhögtem anno emlékszem: £77 to watch James Milner?
-
válasz
Sickboy25 #129823 üzenetére
Ez is azt mutatja hogy milyen szinten tévúton jár az egész klub. Egy magas bérigényű 33 éves játékost kell elhozni, közben meg bárkit igazolnak az önmagához képest gyengébb teljesítményt hoz már hosszú évek óta, ami egyértelműen a vezetőség, a menedzsment az edző hibája, nem a játékosoké, hogy véletlenül minden igazolás konzisztensen visszafelé fejlődik néhány hónapon belül amint leigazolják. Nagyobb esély van, hogy az elvártakkal szemben Werner és Sancho is elvesszen ebben a jelenlegi kavalkádban.
..és úgy látszik továbbra is ilyen megoldásokban gondolkodnak, nem egy kompetens sportigazgatóban, játékosmegfigyelőben, performance analystben, vezérigazgatóban, technikai igazgatóban, akik közös munkával képesek lehetnek építkezni és kész tervekkel, algoritmusok alapján csapatot építeni, játékosokat igazolni, és nem istacelebeket.
Egy így működő 21. századi modern klub soha nem adna négy és féléves szerződést heti 500 000 fonttal a 30 éves Alexis Sáncheznek, vagy hogy egy másik példát hozzák, egy három és fél éves, heti 400 000-et fizető szerződést a szintén 30 éves Özilnek, akiket 1,5 év múlva mindkét játékos csapata alig vár, hogy megszabadulhasson tőle.
Lehet sorolni Pogbatól kezdve, DiMarian át Falcaoig, egyedül az ingyen leigazolt Ibra aki hozni tudta az elvártakat, de az sem a csapat, a rendszer eredménye volt, hanem a játékos egyéni klasszisa.
De ez a tipik szurkolói attitűd hogy minden játékosunk szar, meg lusta, meg hasonlók közben meg rendszer nélkül egy állandóan variált csapatban nem csoda hogy nem tudnak egyről a kettőre jutni. Fred tipikus példa, egy nagyon jó középpályás lehetne, nyilván nem KdB szintű, de bőven lendítenie kellene ezen a csapaton ha jól tudnák használni, lehet semmivel sem lenne rosszabb, mint most Maddison, vagy Grealish..hétvégén is csapat legjobbja volt Fred, abszolút méltó volt a united mezéhez, simán el tudnám képzelni nyolcasban Henderson helyén. Perreira szerintem is menthetetlen, bár ki tudja..
-
Viszlát
addikt
válasz
Sickboy25 #129835 üzenetére
Értem én, de én sem úgy gondoltam, hogy ők lennének a cél, hanem tényleg olyan játékot produkáltak amit én a United-től még egyetlen egyszer sem láttam idén. Ennyiről van szó mindössze. Itt tartunk perpill és szvsz csak azért vagyunk előrébb náluk, mert a támadók között van egy-két jobb képességű játékos és a védelem sem a legutolsó. De a középpályánk az valami borzalmasan gyenge.
(#129836) Peterhappy: egyébként szerintem ez az egész presztízs dolog akkor kapta az első brutális pofont, amikor egy Moyes lett Sir Alex Ferguson utódja. Azóta is csak ingatni tudom a fejem, ha erre a döntésre gondolok...
-
Viszlát
addikt
válasz
Sickboy25 #129829 üzenetére
A zsebbe nyúlás szerintem eddig sem volt gond, vagyis pénz van, csak hát nem mindegy kire költjük el. Fergussonnak is voltak mellényúlásai természetesen, de összességében sokkal jobb érzékkel igazolt (vagy legalábbis az eredmények őt igazolják). A nagy költekezés önmagában nem garancia a sikerre, ezt azért szerintem nem kell bizonygatni ma már senkinek.
Gúnyolódhatsz egyébként, de azért néztem őket irigykedve, mert a saját csapatom középpályájától egész évben nem láttam ilyen játékot EGYSZER sem.
(#129833) Enzolord: az szerintem nem baj ha hosszútávon gondolkodnak és ezért egy-két szezont be kell áldozni, sőt, nekem ez kifejezetten szimpatikus lenne. Csak látszódna az elképzelés legalább körvonalaiban, hogy hová is tartunk? Mert a nyilatkozatokra nem lehet adni, PC bullshit az összes, középszerű játékosok istenítése, a srácok így a fiúk úgy, mindenki annyira de annyira, csak közben a játékunk meccsenkénti 10-15 percet leszámítva értékelhetetlen nulla.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Egyetértek Viszlát-tal, nem kellenek ide milliárdos sztárocskák. Pogba-t is le kéne már végre passzolni valahova jó pénzért.
Ez a Rashford, James, Greenwood, Williams, McTominay, Wan-Bissaka vonal szerintem tök jó, csak ki kellene egészíteni normális tapasztaltabb játékosokkal, nem ilyen Pereira-kat, Fred-eket, Lingard-okat játszani folyamatosan (és még meg is dícsérni, védeni őket).
-
Viszlát
addikt
válasz
Vannak fiatal jó játékosok (MBappe) amíg ilyen szintű játékosokat nem tudunk igazolni, addig itt nagy feltamadás nem lesz...
Naaa. Oké, hogy nagycsapatként költöttünk mi is az elmúlt évtizedekben, de azért messze nem az volt a jellemző, hogy az aktuális sztárocskákat hajkurásszuk tizenhuszonszázmilliókért, mi nem vagyunk City vagy Real Madrid. Jó lenne ha ez így is maradna, mondatja velem a szurkolói szív, kérdés, mennyire kivitelezhető...
Amúgy épp a hétvégén kicsit belelestem a Watford meccsébe, és irigykedve néztem a középpályájuk játékát, főleg amikor kiegészültek Craig Dawsonnal.
-
-
-
Viszlát
addikt
-
válasz
Sickboy25 #129373 üzenetére
Szeretőben van anyag, szerintem azzal, hogy nem vitték el Spanyolországba, még nem mondtak le róla. Gyanítom, hogy a Sori is megy edzőtáborba, s velük tart.
Igna nem lenne rossz, meccsenként van egy-két ordas nagy hibája sajnos, de hasznos játékra képes és év végére egyre jobban belelendült. Amíg a nemzetközi porondon is érdekeltek voltunk, kellett a mélyebb keret, de így, hogy már csak a bajnokság maradt, hogy összeszedett egy hárommeccses eltiltást és hogy időközben érkezett mind Vécsei, mind az argentin srác, szerintem nem sok szerep jut neki már tavasszal - nyáron pedig lejár a kölcsönszerződése.
Priskáért kár, nem volna rossz, de egyszerűen nem illik ebbe a játékrendszerbe, ahogy már Dolléba se igazán passzolt - e tekintetben Őt hiba is volt leigazolni, kint jól ment neki a szekér, Ő sem járt jól a váltással. Én azt hittem, megy az ETO-ba, Szánthó-ért cserébe.
Bőlét én nem értem, alázatos, becsületes srác, külföldön neki is nagyon jól ment a játék, sajnos itt kisebb sikereket leszámítva szinte semmi sem akar sikerülni neki. Azt hiszem róla mondták, hogy eléggé rágörcsölős típus és azért a posztján is igen erős a konkurencia. Nyáron marasztaltuk, de ha nem kap sokkal több lehetőséget (és él azokkal), kétlem, hogy a következő őszt is velünk kezdené meg.
-
válasz
Sickboy25 #128519 üzenetére
A vezetőség teljese üzletember, a kapitalizmus működtetéséhez ért, de a focihoz nem, és abban bízik, hogy egy vélhetően jobb játékost egy jóra lecserélni majd előrelépést jelent 1.7 PPG-ről.
Csak közben a legapróbb elképzelés nincs a pályán, hogy open play játékban milyen focit szeretnének megvalósítani, úgy meg ez a világ legjobb játékosaival sem valószínű, hogy működne.Az a szerep jól áll nekik, amikor feltolt védelmek ellen kell második szándékból kontrákra játszani, mert megvannak hozzá a gyors és jó befejezőik, de ez kevés csapat ellen működhet a bajnokságban.
Lindelöf sem rossz, és Smalling mellett egy nagyon drága Maguirere szerintem semmi szükség nem volt.
Nekem már az is ellentmondásos volt, hogy egy buildupban erős, jól passzoló, gyors CB-t vesznek, ami egyértelműen a proaktív focit vetíti elő, feltolt védelemmel, erre megveszik mellé Wan Bissakát, aki elit védő, szinte bárkit le tud venni 1v1-ben a pályáról (Sterlinget is szépen zsebrevágta) csak a felfutásai teljesen meddők, rosszul passzol, nem jól ad be, first touchban is suta, összjátékben hasznavehetetlen, ahelyett, hogy a tavaly igencsak ígéretesnek tűnő Dalot maradt volna, ő ment a pincébe, és hoztak egy elit védekező szélsőhátvédet, akivel egyébként a proaktív focit próbálnak játszatni. -
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sickboy25 #117143 üzenetére
Ezek közül valamelyik tuti működik (kommenteknél írja, hogy melyiket lehet mobilról). Olyan, mint a régi r/soccerstreams, csak ez csak PL.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25 #115696 üzenetére
Akkor ez is meglett... Vegyes érzelmek vannak bennem, de meglátjuk...
-
Cartevo
őstag
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sickboy25 #108260 üzenetére
Nevetséges az egész igazolási rendszerünk, is.
Folyamatosan olyan "vén" játékosokat hoznak ide, akik itt jó pénzért letudják azt a maradék pár évet, aztán semmi eredményt nem tudnak felmutatni maguk mögött.
Legalább olyanok jönnének, akiktől lehetne tanulni, de nem.
Amúgy van olyan is, hogy a fiatalok, pont ugródeszkának tekintik a mennyeit.
Nem igaz, hogy a vezetés ezt nem látja át.
Vagy nagy ívben lesz@rják, csak pénzmosás megy a háttérben? -
gmx9
aktív tag
válasz
Sickboy25 #62341 üzenetére
LvG-t nem érdekli a pénz, ő azért van ott, hogy mindenféle nevet összevásároljon és 3 év alatt valami eredményt összehozzon. Utána úgyis lép. Amúgy már most nekik van az egyik legerősebb keretük a bajnokságban (még úgy is, hogy jó pár embert azért kikéne szórni onnan), a játékuk viszont továbbra is katasztrófa.
-
törölt tag
válasz
Sickboy25 #57911 üzenetére
Ezt nem tudtam! Mennyire alapember amúgy?
Más: ez a Hajdú B. Pista mennyire középszerű szpiker lett! Pedig volt idő, amikor a legjobbnak tartottam! Most meg olyan megfaradtnak tűnik! Semmi tűz, semmi lelkesedés. Olyan, mintha 80-as évek közepi alámondásos vhs filmet néznék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest