- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #142635 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem nyúlt bele, de előtte fél másodperccel úgy indult, hogy dier szépen ölelte-húzta a mezét és az ő kezén pattant meg először a labda
nem azt kritizálom, hogy nem adták meg a gólt, csak a szabadrúgás iránya erősen megkérdőjelezhető
ui: amúgy atkinson tegnap nagyon formán kívül volt, mert nem fújt be 11-est a 'pool ellen és ki sem állított senkit
-
venember83
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #142578 üzenetére
Felvételek alapján angolul: [link]. A "let's go, let's go" egyértelműen hallható. Meg aztán kétlem, hogy ilyen magas szinten menne már az olasz Romelunak.
Szegény Ibrának mindenki nekimegy. Az Atalanta elleni zakó alkalmával Zapatával szólalkozik össze, most Lukakuval, ráadásul ezúttal is kikap a csapat.
-
válasz
NyxNyxNyx #141390 üzenetére
Franciában volt ilyen az egyik hétvégén, én sem láttam Christophe mondta
Más: majd előbújnak ha Abra papa megint jó irányba terelgeti a péniszméregetőjét. De ha már: Billionaire oligarch Roman Abramovich has plunged a massive $324 million (£247 million) into Chelsea FC despite reportedly having not attended a game for over two years.
-
BenHans
addikt
válasz
NyxNyxNyx #141362 üzenetére
Sajnálom, mert kedvelem, már akkor kedveltem, amikor még nem tudtam, hogy gyerekkorában Totti és a Roma volt a kedvence. Érdekes, hogy Modricot is előbb kedveltem meg, mint hogy nyilatkozta volna, hogy Totti és Zvonomir Boban volt a két idolja.
Felreppent a pletyka, hogy a Roma és az Inter valahogy megcserélné némi pénzzel bővítve Veretout és Eriksen játékjogát. Szerintem hülyeség. Főleg, hogy Diawara távozása erősen valószínű, nem is baj, mert a sérülése után nagyon nem találja magát, de a PL-ből van két érdeklődő is. Egy védekezőbb, ilyen Veretouthoz hasonló "motor" típusú játékos kell a helyére, meg hát amilyen ő is volt, ilyen buzgó vérszívó aki mindenhol ott van.
Egyelőre Castrovilli az A terv és az újonnan berobbanó Serie A felfedezett Nahitan Nández a B. Hála az égnek mást nem nagyon kell nézni középre, mert Villar nagyon komolyat alakít, hihetetlen nagy fogás egy Elchéből 4 milláért, labdatartásban nyomás alatt topban van az egész Serie A-t nézve is, rengeteget passzol jó hatásfokkal is teszi és jól lát a pályán. (EL AvP 50.7, PS% 91.8)
-
Redneck
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #140879 üzenetére
Pedig le kéne váltani, bármennyire is szeretem. Nem nyúl bele a meccsekbe, nincs meg a tűz, és úgy tűnik, megint nincs koncepció. Pedig a keret képes lenne a top6-ba kerülni. Mondjuk nem vitatom, nagyon erős a mezőny, a Southampton, az Everton, a Tottenham, a Leicester és a Chelsea is sokat lépett előre.
-
-
Datsyuk
aktív tag
-
perempe
veterán
válasz
NyxNyxNyx #140173 üzenetére
ha a gólokat összehasonlítjuk, akkor 1-1 potya, ill. Szoboszlai egyszemélyes kontrája. az izlandi szabadrúgásgól előtt is pillanatok alatt mögénk kerültek, érdemes megnézni, szerintem más csapat se csinálta volna jobban. legalább 3-4 gólhelyzetet teremtettek ehhez hasonlóan, több komolyabb helyzetük volt.
-
-
válasz
NyxNyxNyx #139472 üzenetére
Megérdemelte a Fradi, hogy a BL csoportkörben van, de azért ez sajnos nem fog összejönni minden évben.
Dinamó ellen nagyon jól néztek ki, illetve legtöbb selejtezőjüket láttam, Rebrov nemzetközi szintű edző, szerintem szintet fog lépni hamarosan, legalábbis minden esélye megvan rá. Én még szurkoltam is nekik a meccseiken (bár ugyaígy szurkoltam volna a Dózsának is) tehát nem full semlegesként néztem, végülis a rekord győztes is hasonló módon üzérkedik, csak jó a helyén kezelni a sikert, BL pénz meg ide vagy oda, valószínűleg maradnak az állam csecsén, nem egy Midtjylland szintű mesés moneyball kálvária ez.
Amúgy szerintem rohadt elkeserítő, hogy a magyar közvetítésekben kísérlet sincs arra, hogy a valóságot próbálják meg átadni, inkább az izzadságszagú propaganda megy, minden pozitívnak láttatható jelenet erőltetett felnagyításával.
Pedig valószben nagyon szép teljesítmény a Fradié, és próbálhatnák a valóság talaján elmagyarázni, ehelyett tényleg olyan szinten megy a nézők hülyének nézése (pl. hogy az első fél órában Tocmac volt a jobb tízes a pályán, sosem volt még ilyen fantasztikus csoport a BL-ben, van egy igazi sztárjátékos van a Camp nouban ellenfélként, 3x zörrent mindkét háló), hogy az instant kinyit minden bicskát egy jobb érzésű ember zsebében, ez már a közvetítsésben is messze túlmutat a jóízlésű szurkoláson. Nem is hanggal néztem, mert ha úgy teszem szerintem meccs végére már az ellenfélnek szurkoltam volna
-
-
-
mephi666
nagyúr
-
válasz
NyxNyxNyx #138781 üzenetére
Szabály szerint büntetni kellett volna, mert különben egy random helyzetben ha a támadó leshelyzetből kiugrik, de az új szabály szerint nem húzza be parjelző, csak az akció után, akkor ha a kapus kijön és becsúszva kettétöri a támadó lábát, majd behúzza lest, akkor az esetet meg nem történtnek kell tekinteni.
Ez az eset tankönyvszerűen kimeríti a violent contact fogalmát, amiért azonnali piros, és 3 meccses eltiltás jár.
Am a VAR szobában ülő David Coote a félidőben jelezte, hogy miután megállapította a leshelyzetet, ELFELEJTETTE leellenőrizni Pickford tarolását, mert már nem maradt rá ideje és folyt a játék..
(mondjuk vvd-t valami 3-4 percig ápolták úgyhogy éppen lett volna rá idő)
Ez az a fogalmatlan kretén, aki már korábban VAR szobából azt állapította meg, hogy nem volt szabálytalan Lo celso, aztán 3 nappal később hivatalosan nyilatkozatban jelentette, hogy ki kellett volna állítani, és bocsánatot kért miatta
Azt mondják valószínűleg el fogják tiltani utólag Pickfordot, engem mondjuk meglepne... -
-
-
omfgk
veterán
válasz
NyxNyxNyx #137137 üzenetére
Megmutathatja Bale ,hogy mit is tud.
Kezdem már unni ,hogy az angol sajtó folyamatosan csak mosdatja őt...
Merthogy azért nem játszott mert Zidane nem csípi. Semmi másért, csak ezért. Mármint szerintük. Szegény el lett nyomva Madridban.Zidane meg azért nem csípte mert látta ,hogy Bélának több haja van mint neki...
Mondjuk nem sokáig.Ne tévesszen meg senkit az a hosszú haj.
-
Ringman
félisten
válasz
NyxNyxNyx #136492 üzenetére
valami loan+obligation to buy konstrukciót tudok csak elképzelni (kb 45M€ értékben, +/- 5M eltéréssel), vagy cserét pl brozovicsra.
de egyben pénzt, azt kizártnak tartomígy is valami 65+ millió lett már elköltve idén (hakimi + tavalyi opciós kölcsönök aktiválása), vagy minden ballasztot kiszórunk vásárlás előtt (6-7 embert minimum), vagy kölcsön lesz felajánlva.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #134788 üzenetére
A torinói ősök miatt már felmerült anno Allegri-utódként is. De akkor még sarkantyús volt.
Amúgy az első hírek Paratici távozásáról is szóltak, azokat cáfolta a Juve, de valószínűleg lefokozzák, s érkezik más a helyére. Ez is érdekes, hogy ki lehet Marotta és Paratici utódja. Utóbbi szintjét könnyebb megugrani.
-
válasz
NyxNyxNyx #134333 üzenetére
Nyilván. nálunk is a kiugró szezon torzítja kicsit a képet, mert előtte még az egyik legszarabbak voltunk a listán, bár ennek köszönhetően jöttek a jobb szponzori szerződések, ugyanakkor meg az üres lelátok is szépen kurtítják majd a bevételeket.
Viszlát - szó nincs hitvitáról, egyetértünk, annyi hogy minden bizonnyal a theatlheticen tévednek a legkevesebbet
marhajó, színvonalas tartalmakat gyártanak.
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #134169 üzenetére
ja körbenéztem közben és nagy örömömre megtaláltam
közben egy elég összetett írás henderson díjazásáról... végén meg ott van, hogy hol-mit közvetítenek
-
válasz
NyxNyxNyx #131526 üzenetére
Mou a mu utolsó heteiben is még kísérletezett felállásokkal, és nagyon gyenge kondiban voltak (akkor jöt Ole és egy hónap alatt a fél csapat kidőlt mert nem bírták a terhelést), legkevesebbet futottak az egész bajnokságban, de abban általában mindig jó volt, hogy a reaktív focijában jól védekeztek, és itt az emberek is adottak lennének, ehhez képest ez olyan semmi, a csapat túl hosszú, túl széles, nem bírják el ha nyomás van a labdáson, nem tudnak presszingelni, zabálják a transitionöket, gyakorlatilag mindent rosszul csinálnak.
Ndombele, locelso együtt valami egészen baszó középpálya lehetne, mindkét játékos nagyon egyedi.
Kíváncsi vagyok a mindig erős második szezonja hogy sikerül -
válasz
NyxNyxNyx #131526 üzenetére
Mai meccs utáni interjúban nagyon kipécézte Ndombelét és a világ összes hibáját rákente (természetesen amellett hogy a legjobbak hiányoznak).
Mennyire igazságos az? Mi a baj vele? Nem látok mostanában Spurs meccseket de én őt kiváló tehetségnek tartom és a Liverpoolban baszó lenne.
-
-
válasz
NyxNyxNyx #131255 üzenetére
Azért kedvelném ha a VAR így működne angliában is.
Lest megnézik, ha nem egyértelmű hagyják, gólt a gólöröm alatt kivizsgálják, ha kell rászólnak a spori fülére, hogy nézdmár meg videón báttya, mert az szerintünk piros volt, és nem az van mint sok esetben, hogy a gyakornok ül a VAR szobában, a főnöke meg a pályán van..
Nyilván ez angliában sosem fog így működni, mert csak azért se fogják úgy csinálni mint mások, de ha ilyen flottul és gyorsam menne az ő módszereikkel, már az is rendben lenne, na meg persze ha következetesek lennének.
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #130327 üzenetére
az épp elég nagy bűn volt..
én csak azt nem bírom, de tényleg, elmondhatatlanul gyűlölök, amikor egyébként valaki egy lófasz, de pont akkor játssza élete meccsét, amikor nem kéne. : D
most ha a t'ham simán verte volna az ajaxot mondjuk 0-3 v 0-4-re, vegyes gólokkal, szerinted mit mondanék... egy szót se. szitkozódnék, jobbak voltak, nem is kevés góllal, ennyi, bsszák meg
de így....ja, és még a barca ellen is kellett még egy gólt berúgnia, csak h az inter kiessen
hogy fordulna fel
de hát mindegy, a tavalyi év vége nekem egy kabaré volt a fociban
ilyen nincs, mint ami tavaly volt. fontolgottam, h befejezem, nem nézek több meccset. szükségem van nekem erre??
az, hogy a barcának 4-et, négyet kell rúgnia a 'poolnak és egyet sem kapnia, hogy továbbmenjen, és megcsinálják?? pont négyet rúgnak, nem többet, nem kevesebbet bzmeg, pont annyit... ilyen nincs. aztán az ajaxnak, 3-nál többet rúgni és kevesebbet kapni, és éppen 3-4 lesz a vége??
ezért is gondoltam rá már a végén, hogy lehet péesgésnek kéne állni.... aazok jókxd
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz
NyxNyxNyx #129696 üzenetére
Na de pont azt lenne érdekes tudni, hogy miért akart elmenni, hiszen Ole alatt ő is jó időszakot élt meg a 18/19-es szezon második felében. Nyilván sosem fogjuk megtudni akármi is volt. Lehet, hogy nem tetszett neki a kialakulóban lévő Rashford kultusz, passz.
Ringman: idejét nem tudom mikor néztem olasz bajnokit utoljára, Intert meg végképp, szóval ha akarnék se tudnék ehhez hozzászólni, csak "csendben" örülök, hogy megszabadultunk tőle.
-
Ringman
félisten
válasz
NyxNyxNyx #129691 üzenetére
pozíciójához képest viszonylag sok gólt lő, de egy faragatlan tuskó, brutális belépőkkel. (mondjuk a besztlígben ez kevésbé feltűnő)
megvannak a korlátai, nem bánom ha eligazol majd.
Nem tudom mou mit kezd vele, szerintem nem elég fegyelmezett hogy komolyan számoljon vele.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #129656 üzenetére
hát ez az, amiért én pl nem nézek kézilabdát egyáltalán már, nem érdekelnek. meguntam, h a végén bukunk állandóan el, és emiatt egyem az idegeket mindig. tiszta juventus-bl-szindróma.
legutoljára a nőket néztem, vagy 5 évvel ezelőtt, nem tudom már milyen vb vagy eb volt, dánokkal játszottuk a döntőt asszem. akkor megfogadtam, többet soha -
venember83
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #129298 üzenetére
Elnézést kérek, nem kifejezetten Eriksen ellen irányult a mondanivalóm. Egyszerűen csak utálom már ezeket a polkorrekt és hazug nyilatkozatokat. A youtube már x ideje tol elém egy van Persie riportot, amely szerint az Arsenal már ráunt, azért lépett. Érdekes módon a pénzt senki nem említi tényezőként, de kb. mindenki úgy vált klubot, hogy több pénzt kasszírozhasson. Környezetváltozás, új kihívások stb. Csak a kényelmetlen igazságot meg ne említse valaki, maradjon minél semlegesebb az interjú, annál jobb, nehogy valakinek a tyúkszemére lépjünk. Mindegy, még egyszer elnézést kérek.
A személyes kérdésedre válaszolva pedig: nem, környezetváltozás miatt még sosem váltottam munkahelyet, pedig már a harmadiknál járok, az előző két helyemen 5+ évet töltöttem el.
-
jbalint18
tag
válasz
NyxNyxNyx #129308 üzenetére
Minden meccsen alakít valamit de még fizikálisan kevés és nincs meg a megfelelő önbizalma . Ma is volt több megmozdulása amiből gól is lehetett volna ha csak egy kicsit pontosabb vagy a védők nem tudják elnyomni,ellökni . Ez az éve rá fog menni arra hogy fizikálisan megérjen a top-focihoz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest