Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
válasz
#84221696 #81998 üzenetére
Meg, Még 5 perc lett volna a meccsből, meg is nyertük volna szerintem, most kivételesen nem bántam meg. Tavaly októberbe eldurvult egy buli és véletlenül kopaszra nyírtak és bár mindenki azt mondta, hogy rohadt vagány, annyira azért nem adta, szóval kicsit most meg vagyok könnyebbülve.
(#81999) batman.
Hát a lassú szerintem jobb, az előző olimpián is volt ebből balhé, ott kis is cserélték egy lassabb verzióra menet közben.
-
-
-
-
B0V9B
tag
válasz
#84221696 #79743 üzenetére
De nem lehet, mert szerintük a PL a világ best of legjobb king of the world, a többi meg csicskafosszarhúgy. Aztán ha írod nekik, hogy azért picit lekéne szállni a magas lóról, mert nem biztos hogy csak a PL létezik, akkor le is ugatnak olyan irreális faszságokkal, amik vagy a témához sem tartoznak, vagy az én gépem lefagyna ha ennyi hülyeséget összeírnék, de ők megvannak győződve hogy az úgy van, aki meg nem hiszi az hülye.
Attól hogy többen látják a zöld színű füvet kéknek, attól az még zöld marad. -
-
venember83
nagyúr
válasz
#84221696 #79024 üzenetére
Akkor fogalmazzunk úgy, nem sikerült három év alatt sem elérnie a kitűzött célt. Mert a Bayernnél alapelvárás a bajnoki cím, hacsak nincs éppen teljesen újjáépülőben a csapat pl. Szóval a bajnoki címek halmozása nemigen értelmezhető egyértelmű sikerként. Viszont egyszer sem döntőzött a BL-ben, pedig nagyon-nagyon komoly pénzekért szerződtetett a klub játékosokat, és a keret amúgy sem vékony. Szóval igen, nem látványosan ugyan, de megbukott.
-
Valty
aktív tag
válasz
#84221696 #79024 üzenetére
A bajnokság jogos (bár ahogy elnézem idén csak 5 pont előnyük van és még hátra van 2 meccs, de nyilván be fogják húzni), viszont ha jól tudom kupát eddig csak a 2013/2014-es szezonban nyert.
A BL-ből viszont sikerült minden évben tükörsimán kizúgni, egy olyan taktikára alapozva, amit maga a Bayern csapott szét 2013-ban, úgy, hogy az odavágón mindig kikaptak, először 5 gólos (1-0,0-4 - sőt, ha jól emlékszem az odavágón 75%-os labdtartás mellett a kaput sem tudták eltalálni) majd 3 gólos (3-0, 3-2) különbséggel. Idén sikerült a 2 meccset X-ra lehozni, szóval fejlődés tényleg van
-
Assimilator
őstag
válasz
#84221696 #77324 üzenetére
Na igen, de ha te biro vagy es elultetik a fuledben, hogy tulzottan kimelsz egy csapatot (meg a tobbiek), onkentelenul is megprobalsz korrigalni, aminek tulzottan szigoru iteletek lesznek a kovetkezmenyei vagy hasonlok. Remelem ki tudtam ertelmesen fejezni, hogy mire gondolok.
-
válasz
#84221696 #76528 üzenetére
Egyébként nem feltétlenül csak erre a gólörömre gondoltam, hanem csak úgy általában. Annyira örülnek minden apróbb sikernek, mint valami beteljesülés, ahelyett, hogy profi módjára a földön maradnának és azt mondanák, hogy ez jó volt de van még hova fejlődni, stb.
A selejtezőkben is ezt csinálták, aztán meg se lett a továbbjutós hely, csak a pótselejtező, de legalább azon továbbmentünk. -
Enzolord
addikt
válasz
#84221696 #73443 üzenetére
ÁÁÁ, azt hittem, hogy mert fatökű Moyos, és nem tud idehozni senkit, azért szar a csapat.. De LVG annyit költött játékosokra, amennyiért vehettünk volna egy komplett középcsapatot stadionostól, marketingestől, szurkolóstól..
És foglama nincs, hogy mit csinál, meccs közben ül, mint aki berottyantott, bár ez is lehet, és közben rajzolgat.. Lehet, hogy tárlatot akar nyitni a munkáiból, mikor visszavonul, de azt ne az álmok színházában tegye, hanem üljön be egy Coffeeshop-ba és ott szellemüljön át... -
válasz
#84221696 #73048 üzenetére
A Heynckess féle csapat sem volt semmivel sem jobb, csak abban az évben szerencséjük volt, ami nélkül kb. 6-8-10 éve nem lehet BL-t nyerni. Nem az van, mint régebben, pl. a 90-es évek, 2000-es eleje, hogy aki a legjobb, simán nyer, de legalább döntős. Mára jóval több a komoly csapat, akik jó napot kifogva bárki ellen esélyesek.
-
-
DopeBob
addikt
válasz
#84221696 #73039 üzenetére
Mi lehetett az elbaras a Bayernben? Hogy nyerjek meg a bajnoksagot? Egyertelmu, hogy a BL gyozelem a merce, a tobbi kb "magatol ertetodo" de meg iden behuzhatjak
Egyebkent nem azt mondtam, hogy rossz, de nincs benne a top3-ban. Mondjuk ez meg teljesen szubjektiv. _Heynckes alatt imadtam nezni a BAyern meccseit
-
venember83
nagyúr
válasz
#84221696 #73041 üzenetére
A csapat nem akart Mounak focizni, ez elég nyilvánvaló. Tata Martino meg egyszerűen nem volt elég jó. Viszont a Románál megbukott Luis Enrique már elég jó, meg is lett a triplázás. Ettől még korántsem tekinthető a legnagyobbak egyikének (európai top 5-10 edző), igaz-e? Számos oldalról lehet nézni ezt a kérdést.
Nemigen kívánok állást foglalni ebben az ügyben, csak elismerem a különböző nézőpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest