- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabross
tag
válasz
DopeBob #146815 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem kap a Premier League mégegy spotot ilyenkor, hanem egy alacsonyabb szintű (UEFA-koeffiziens) bajnokság győztesének nem kell selejteznie, hanem rögtön főtáblára jut. Talán 2 éve volt hasonló téma és akkor írták, hogy az osztrák bajnoknak nem kellene (kellett volna) selejtezőt játszania.
-
alázógyík
addikt
-
-
omfgk
veterán
válasz
DopeBob #113001 üzenetére
másrészt meg ilyen szándékost ütést, rúgást, főleg úgy, hogy a labda a közelben sincs, még sosem láttam tőle...
Volt már szándékos ütése, rúgása is. 10 felett jár már a piros lapok terén.
Több esetet meg is úszott, ezt mindenképp említsük meg.Persze ettől még a tegnapi semmi nem volt.
Az előző szezon elején is pirossal indult. Mondjuk az is bírói hiba volt. Barca ellen színészkedésnek ítélt a bíró egy buktatást.
Ott viszont az volt a probléma ,hogy utána meglökte a bírót. Ha simán csak duzzogva lemegy a pályáról, akkor azt a 2 sárgás piros lapot simán törölték volna. -
válasz
DopeBob #112648 üzenetére
Csak a kifogások. Egy aranylabdásnak ez nem akadály
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz vele. Nem tartottam annyira jó focistának mostanában,mert a széleken nem megy már el. 100-as ziccerek hagy ki,máskor meg lehetetlen helyzetből is betalál. Jó focista,de szerintem vannak nála jobbak és még sincsenek sztárolva. Most a Juvéban azt láttam,többet cselez egyedül és megpróbál elmenni több ember mellett.
Z'Z": Szerintem máskor sem jobb. Ügyesen a reklámértéke miatt többre értékelik,mint amit tud. Ezt ügyesen csinálja. Most produkálni is kell magát,mert mindenki őt lesi. Hajt is,de mi lesz ha nem jön a gól?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DopeBob #109004 üzenetére
Ezzel a logikával nem sok csapatnak lenne itt a helye a 16-ban, 8-ban.
DeathAdder: Pontosan.
NyxNyxNyx: Két kezemen nem tudom megszámolni, hány ígéretes akció bukott el ezen a két játékoson. Alapvető dolgokat nem vesznek észre. Lassúak, körülményesek. Két gyors, okos játékost kell behozni helyettük.
Nah, nincs csere. Gondoltam. De remélem, Southgate most nem vár vele a 70. percig.
-
törölt tag
válasz
DopeBob #106887 üzenetére
A cseleit én is szeretem nézni, a youtube válogatásokban. Meccs közben hányingerem van a sráctól, mert a játékához a színészkedés legalább ugyanannyira hozzátartozik, ha nem jobban.
Oké, a svájciak aprították is rendesen, de ettől függetlenül ő is keresi mindig a lehetőséget. Ha nem más rúgja őt fel, akkor dobálja magát, de a lényeg, hogy fetrenghessen a földön minden alkalommal, mint egy hisztis kislány.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DopeBob #106883 üzenetére
De attól még nem kéne látszólag belehalni minden kis szirszar szabálytalanságba. És ez nem csak Neymar-ra vonatkozik, hanem kb. a focisták 90%-ára.
Nevetséges, hogy évtizedek óta nem tudnak (vagy akarnak) mit kezdeni a színészkedéssel. Ha már a bíró nem veszi észre (meg most már a VAR sem), akkor én utólag átpörgetnék minden ilyen esetet, és keményen szankcionálnám őket, komoly eltiltással és fizetésmegvonással. Addig nem fognak leszokni róla, amíg nem büntetik megfelelően. A foci, mint játék is sokkal minőségibb és szórakoztatóbb lenne ezáltal.
-
-
válasz
DopeBob #94210 üzenetére
Mou egy PL középcsapat ellen is ezt játssza.
Lehet szidni, hogy nem tud mást, de ebben kimagaslóan ő a legjobb, hogy hogyan kell tönkretenni az ellenfél játékát. És ha az ellenfélnek van játéka akkor ő lubickol. Sokat elmond hogy 14 döntőjéből 12-őt megnyert. (míg a szépen focizgató Klopp csapatok 6ből 5öt elbuktak) Tehát ez a játék a leg pragmatikusabb, a leginkább célra törő.Az eredmények őt igazolják, ennyi.
Egyébként ezt a meccset leszámítva tényleg nagyon jó volt az idei EL sorozat, éppen úgy mint a tavalyi.
BL-ben meg úgyis az erősebb kutya b.szik elv dominál mindig, hála a Bosman-szabálynak... én már rohadtul unom.
Nagyon okos döntés volt hogy automatikus BL főtáblát jelentsen az EL győzelem. Sokkal színvonalasabb azóta a sorozat -
szami777
addikt
válasz
DopeBob #92139 üzenetére
Nem nagyon értem a kérdésedet. A videóban ott van vágatlanul.
(#92138) forceberg
Igazad van, nem partjelzőket kell szapuljam, hanem a vezetést, amiért ezt a múlt századi módszert még mindig használják, más sport tudott fejlődni, a forma 1 időmérőn és a 100 méteres sprintnél sem kakukkos órával mérik már az eredményt. -
-
DS39
nagyúr
válasz
DopeBob #81473 üzenetére
Videotonban játszott, a magyar közeg azért ismerte. csak aztán volt némi szerződési (?) vitája a csapattal és kirakták a csapatból, és eltűnt fél évre, de elmondása szerint folyamatosan edzette magát. majd Storck fogta, és behívta, és nem vallott szégyent, azóta meg jó helyen van.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DopeBob #81211 üzenetére
semmi különös, mintha a Barca védelmét nézném
trolloff
egyébként arra van opció, hogy mondjuk, a katalán vezetés összepakol egy kis pénzmennyiséget és mondjuk csomiba megvásárolja a tegnap esti 3 olasz válogatott védőt? csak amolyan, ha lud legyen kövér alapon?
mert pénz van, max eladunk egy támadót előrébbről -
B0V9B
tag
válasz
DopeBob #80836 üzenetére
Én nem is akartam bántani, de nagyon látszik rajta hogy ő még annak a régi edzőgenerációnak a tagja (ahogy felettem is írják), amelynek ideje lenne már háttérbe húzódnia. Főleg a bognár meg csank jancsi féléknek...
Egyébként ennek a bizonyos Muhi András Pires-nek volt már egy korábbi filmje is, ami a magyar focival foglalkozott.
2005-ben a magyar felnőtt futballválogatott Svédország ellen a 91. percben gólt kapott, nem jutott tovább a világbajnokságra. A magyar ifjúsági válogatott nem sokkal ezután Svédországba utazott Európa-bajnoki selejtezőre. A film az ő útjukat követi. A két meccseredmény között a magyar futball-élet teljes diagnózisa hangzik el. A megoldási lehetőségek közül – amelyek az utánpótlás-nevelésre fókuszálnak – kiemelkedik a gárdonyi Sándor Károly Akadémia, ahol 16-18 év közötti focistákat képeznek. Az ifiválogatott 2005. okt. 9-én 1:0-ra legyőzte Belgiumot, és harmadik helyezettként továbbjutott csoportjából. Az edzőt néhány hónap múlva leváltották. -
szab.tam
nagyúr
válasz
DopeBob #80469 üzenetére
elolvastam a cikket.
semmi nem fogja "megsemmisíteni a magyar futballszakmát".
ez a sok vén g*, amíg ki nem pusztul, egymást erősítve kapaszkodik a kondérba.
mivel nem értenek máshoz, (ehhez sem), lehúzzák a színvonalat a maguk szintjére.
egymásba kapaszkodva elhitetik, hogy szükség van rájuk, és megkerülhetetlenek.
az igazi probléma ott van, hogy próbálják a technikát átörökíteni egy következő generációnak is.
kísértetiesen hasonlít az egész egy politikai irányvonalhoz. (akik folyton megújulnak.) -
DeathBat666
aktív tag
válasz
DopeBob #80462 üzenetére
Végre egy értelmes cikk, abszolút Ádám mellett vagyok, csak nézzétek elől milyen munkát végez a védekezésben, nagyon sok passzsávot lezár, és ezt nem mondhatjuk el minden csatárról...
A védőket lefárasztja, és a labdákat is jól megtartja ahhoz képest, hogy elől nincs senki rajta kívül.
Neki pont az lenne az erőssége, hogy a szélekről beadott labdákat a kapuba juttatja, de a magyar csapatnál (és a Bundesliga csapataiban) nem nagyon volt szélsőjáték (Mainz-nál volt).
Illetve azt se felejtsük el, hogy Bukarestben volt egy meg nem adott gólja, ha megadják ő az Isten, és a visszavágón is csak ő alakított ki helyzeteket.
+ a pályán igazi vezér, látszik, hogy olyan karakter akire hallgatnak a társai.
Szóval lehet szidni, meg elsütni a sok sz@r trollfocis viccet, de akkor se rossz játékos, védekezésben és labda megtartásban abszolút erős,a gólok meg majd jönni fognak, azért nehéz olyan csapatban gólokat lőni, ahol max. 1 gólt rúgnak be..ja és még a kiakadásáról: azt se nagyon értem, hogy miért utálták meg ezért az emberek, elmondta amit minden magyar ember gondol a magyar fociról és 100%-osan igaza van mindenben. Nem volt nagyképű sem, hisz nem magáról áradozott, csak elmondta, hogy rajta kívül szinte nincs más aki top bajnokságban játszik, ami megint igaz.
-
B0V9B
tag
válasz
DopeBob #80469 üzenetére
Megtekintettem, valamint azt a kis filmet is amit a cikk végén ajánlanak. Köszi hogy belinkelted!
Egyébként az a belga csapat, amit ott legyőztünk, később kijutott az EB-re is (velünk és a svédekkel ellentétben). Abból a csapatból többen is a PL-ig vitték. [link]
Tőlünk egyedül Szalai és Bogdán tudott megragadni külföldön, ők is inkább epizódszereplőkét.
A legtöbben abból a magyar csapatból most az NB2-NB3-ban, vagy megyei szinten fociznak!
A belgák között is sok olyan van, aki ma már csak amatőr szinten tolja.A különbség nem az, hogy elvesznek azok a játékosok akiket 18-19 évesen tehetségnek tartanak (mert láthatjuk hogy ugyanúgy elvesznek a spanyoloknál, belgáknál, stb.), hanem az, hogy nincs közülük egy-kettő, aki legalább egy belga vagy holland élcsapatban (mégcsak nem is a PL-ben vagy a Bundesligában) alapemberré tudna válni.
A 2009-es U20-as VB harmadik csapatból is lehet csemegézni, utána gugli vagy transfermakt segítségével utána nézni hogy ki merre tevékenykedik.
[link]Gulácsi most jutott fel a Bundesligába, Korcsmár sérülése előtt Bundes 2-es játékos volt, Némethet ugye tudjuk hogy Katar, valamint még Varga Roland bajnok lett a Fradival. A többiek NB1 (a szerencsésebbek), de inkább NB2-NB3
-
válasz
DopeBob #79814 üzenetére
A liverpool három nagycsapatot kivert, de nem akarok kifogásokat, ez most nem jött össze a sokból, ez van. A második félődben teljesen elfogytak, ezért bírózni se akarok pedig jogosan megtehetné bármilyen semleges néző is, mert a játékvezetés szó szerint egy vicc volt egytől egyik a pool kárára, ami azért valahol bánt persze.
De hogy ez a sevilla háromszor nyerjen zsinórban, az a sorozat szégyene
Nem láttam még soha egy meccsüket sem, ez volt az első, de tiszta Pulis féle WBA (aki mindig megszopatja a poolt) kicsit technikásabb játékosokkal, de azt kompenzálja hogy ők legalább nem fetrengenek mint a rosszkurvákEz van nem sikerült, ha a félidőben 2-3 nulla akkor vége, de mi basztuk el a második félidőt, majd legközelebb
(csak ne az EL-t)
gyuromoj - igen asszem főtábla, de selejtező biztosan, és igen öten lesznek a BL-ben.
barca0519951 - te egy borzasztó idegesítő ember vagy
bezzeg amikor te sírsz a bírókat szidva hogy a 700 milliós keretű bárszá miért nem tudott nyerni -
Ringman
félisten
válasz
DopeBob #79532 üzenetére
A színészkedés/műesés szankcionálása
ez nagyon ráférne a focira.de a 11-esek szigorítása is jó dolog szerintem.
---
Külső személy beavatkozása a játékbaa legviccesebb az volt szerintem, mikor a magyar utánpótlásválogatott gólját egy fekete macska akadályozta meg
[link]
szerk:
suarez meg pepe vagy roy keane szint gyökérségben. ja costát ki is felejtettem.
-
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
DopeBob #79067 üzenetére
igazából nem áll tőlem messze a női foci, néha kiszoktam menni egy ftc-mtk ra, mert játszanak ismerősök mind2 csapatba, és hát kb. fiú u17 szint (itt lehet túlzok). A fradi most kilóg a sorból, tudnak egymás után 4 et passzolni
ja és van 2 négerük akik 5 gólt lőnek meccsenként
Viszont nemrég voltak edzőtáborban Törökországba, és ezt kicsit furcsállom
ez olyan mintha, most sajnos nem tudok megnevezni egy női sportágat sem, de olyan mintha tudnék pár mozdulatot és akkor már egyből profi leszek a férfiak között és megyek külföldre edzőtáborokba -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DopeBob #79036 üzenetére
Érdekes amúgy mert első blikkre tv-ben tényleg lesnek tűnt de utána más szögből nézve már egyáltalán nem biztos.
Amúgy Alaba vagy ki még el is pöckölhette volna a labdát de elbénázta.A tizenegyese az ATM-nak viszont jogtalan volt de ugye kimaradt. A Bayern meg ha 35 kapura lövésből ennyit sikerült összehozni akkor magára vessen. Röhögve továbbmehettek volna tegnap de szinte mindent sikerült kihagyniuk.
-
válasz
DopeBob #79030 üzenetére
Ez határeset, ezt nehéz eldönteni, ennek a megítélése nem gáz a bírókra nézve.
A Barca legurítós tizenegyesénél mindenki azzal foglalkozott, hogy befutottak a lövés előtt.
Egy sokkal fontosabb meccsen, amikor kimaradt a büntető, miért nem foglalkoznak ezzel sehol sem?
Legalább 2m-rel bentebb voltak.
Szabadrúgások: a bíró kifújja a habot, simán nem mögé álltak, hanem rá, semmi szankció.
Akkor minek fújja ki? Bár már önmagában az is nonszensz, hogy 2016-ban a bírók találomra mérik ki a 10 yardot. -
venember83
nagyúr
válasz
DopeBob #78235 üzenetére
A Palika az Paulo Dybala volt.
78232: Remélhetőleg nyáron érkezik egy kreatív középpályás, egy VKP, illetve egy gólerős csatár, s akkor lehet keresnivalója jövőre a Juventusnak a BL-ben. Amennyiben nem vásárolják ki Pogbát, Alex Sandrót, Dybalát.
MikE008: Én nem utállak továbbra sem, nincs miért. Csak a Tottenham valahogy olyan semmitmondó számomra. Kb. mint a Man City volt az arab felvásárlás előtt. Nincs kimagasló múltja európai szinten, nincsenek olyan egyéniségek, akik miatt eszembe jutna a Tottenham (Bale-t hagyjuk), nem meghatározó Angliában. Sajnálom, nem rosszindulatból írtam.
-
Enzolord
addikt
válasz
DopeBob #77720 üzenetére
Add meg, kinek szurkolsz, addig ilyen durvát nem nyilatkozhatsz..
BTW, a legjobb 4ből 2 nyerheti meg, ha van Isten, az Atleti, vagy a City..
Inkább az Atleti..(#77721) MikE008 Természetesen sejtettem, hogy hol játszanak..
De Gea pedig azért a legjobb, nevezz elfogultnak, mert ebből a szarhalomból annyit ment, amennyit ember nem képes.. Llorris ezért nem nagy etwas, most, mert előtte egy kiváló védelem van..
Jó kapus, ha elvitte volna a margit De Geát, őt láttam volna helyette.. De.. -
törölt tag
válasz
DopeBob #73037 üzenetére
Mitől bukta a bayern-es kiruccanása és miért kell leértékelni a barcával elért eredményeit a rengeteg bajnoki, kupa stb. cím ellenére? Vajon mit kellene neki nyernie, hogy a fanyalgók is elismerjék? Inkább mond azt, hogy rühelled a pofáját (mint én murinnyóét) oszt csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest