- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
máyköl #137213 üzenetére
én is így látom
ez a pörgés volt nála a csúcs, de az elmúlt időszakban mintha beérett volna fejben és már-már kezd szimpatikus lenni
ui: érdekes, mert neymar nálam kezd odaérni cr7 és ibra mellé, akik így utolsó éveikben kerültek nálam a pozitív oldalra (ibra kib*szott a válogatottunkkal, rühelltem... cr7 meg a sok rinyálás és színészkedés miatt volt ellenszenves... azóta ő is komolyodott, a befektetett munkáját pedig nem lehet nem elismerni)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #136935 üzenetére
nna, jó van. persze hogy jó fej, hát interes
kedves egészségetekre a finom nápolyi kagylós tésztát
a pizzát is érdemes azért megkóstolni, rendben van. nem a legjobb a városban, de a legjobbak közt van
de ami az igazán fasza dolog, az reggel odamenni. akkor csak olaszok vannak akik olasz napilapot böngésznek vagy a pultossal csevegnek. pörköltkávé-illat, háttérzajnak olasz rai sportcsatorna megy. beülsz, capuccinót kérsz és kroaszont, a simából is meg a vanílliásból is egyet, merthogy mind a kettő rohadt jó és nem tudsz választani. ott sütik helyben azt is, a kávé mellé. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #136838 üzenetére
meteroit se?
biztos gyors játékosokkal van tele
venember
holnap fulham - arsenal! egyenesen a cravens cottege-ről! hihetetlen, a tökéletes szombat kora délutáni angol meccs. ennél szebbet, jobbat nem lehet kérni. az időjárás legyen borult majd, ne essen, de ne is süssön a nap, és perfect matchday from London.
később pool-leeds, csodás.
lesz mit néznimár csak a rohadt nézők hiányoznak........ rohadjon meg a mostani elbszott világ
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #136731 üzenetére
közelébe se ér a régebbi nagy holland támadóknak.. tudom ezt én is jól, ne félj
de...ez van most, ennyivel kell beérni. mindig is szuper gólvágói voltak a hollandoknak, egyiket jobban szerettem mint a másikat -nistelroy volt a kivétel egyedül, őt rüheltem-, sajnos VanPersie-vel, Robbennel együtt elmentek az utcsók is
ma van egy Promes akárki, meg..Memphis. ennyi
mindettől függetlenül várom már nagyon, hogy Messivel játszhasson, Koeman irányítása alatt. ez az egy dolog tart életben jelenleg a focivilágban -
válasz
máyköl #136131 üzenetére
És a zseniális labdaosztogatásain kívül, ha többet is kellene csinálni akkor csak kóvályog a pályán, látjuk a BL kieséses kálváriáit is már évek óta.
Tehát ebben kitúrná De Bruynet, a liga toronymagasan legproduktívabb középpályását, aki majdnem olyan zseniális labdaosztogatásban, azon felül visszalép, felveszi a labdát, cipeli, letámad, védekezik, becsúszik, párharcot nyer, labdát szerez, területet nyit, labdavesztés utáni labdaszerzésben egyik legjobb, ahogy támadó párharcok tekintetében is.
Bravúros lenne mindezt feláldozni a 20%al jobb vertikális labdák, és kulcspasszok árán, úgy hogy minden más kardinális mezőnymunka megszűnne.
Griezmant meg eleve ott kurták el, hogy tök felesleges volt leigazolni, mert Messi posztján lenne a helye
Ellenben mekkora Firmino
updatebackup lehetne, te jó ég -
válasz
máyköl #136123 üzenetére
Mármint mit?
Hogy a szitinek miért érne meg egy olyan játékost megpróbálni beilleszteni a játékába, aki a csapatmeló nagy részéből nem veszi ki a részét, azért hogy 90 perceket a pályán legyen, mert nem lehet lecserélni, és lehet hogy villanni fog 2 meccsenként egyet?
Senki nem a zsenialitását kérdőjelezte meg, de Európa leggólerősebb csapatába egy olyan gólfosót hozni, aki sem előre sem hátrafelé nem védekezik biztosan jobb csapat lenne a sziti, akinek legnagyobb problémája most is az hogy a transitionokat nem tudja elég hatékonyan levédekezni, és a legkevésbé az, hogy ki szállítja a gólokat.
Mondjuk én örülnék neki. Végre látnánk barszelónán kívül is, és a szitinél is borulna az idilli morál, a showbiznisz miatt viszont nagyon megérné, hatalmas joker kártya lenne, mert a szurkolók, tv-k, szponzorok megőrülnének messitől, és senkit sem fog érdekelni, hogy kettékúrja-e egy csapat fejlődését vagy sem
-
válasz
máyköl #136124 üzenetére
+ a másik HSZ-edre is: edző és csapatmunka.
+ a Citynél semmit sem kell kiherélni, egy az egyben mehetne a jobb oldalra.
A bárkában játszott mellette az utóbbi időben legalább 3-4 még Messinél is gyengébben védekezni képes tag, aki mára már előrejátékban sem az igaziak. -
mephi666
nagyúr
válasz
máyköl #136119 üzenetére
akkor mit szól a "masszív, technikás" védők ellen?
bayern ellen is elég szépen semlegesítették, ugyanígy 1éve az anfielden sem tudott nagyon virgonckodni... aguero meg szerintem egy komolyabb felépítésű, kevésbé technikás játékos... de a puding próbája az evés: menjen a city-be és nézzük meg, hogy mennyire fekszik neki... nyugdíjas éveire kapna bőven lehetőséget a bizonyításra, mert a pl-ben annyi leállás sincs, mint a laligában
-
omfgk
veterán
válasz
máyköl #136112 üzenetére
Az látszik már ,hogy Bartomeu és Messi duó tuti ,hogy nem fog már működni...
Tegyük fel ,hogy Bartomeu-t megbuktatják.
Az egyik jelölt, Font már most kijelentette ,hogy ha őt választanák meg akkor Koeman már most kuka...
De a fő esélyes Laporta.Ha Bartomeu menne és Messi-t meggyőzik ,hogy maradjon akkor a helyzet az ,hogy újjá kéne építeni a csapatot. Na de miből?
Kiköltekeztek elég rendesen az elmúlt években.
Nem nagyon tudnak eladni játékosokat jó pénzért. Vagy azért mert nincsenek jó formában a játékosok (Dembelé, Coutinho, Griezmann), vagy azért mert már öregek és baromi nagy a fizujuk (Suarez, Pique, Busquets, Alba).A másik gond ,hogy már lassan itt a szeptember. Idejük se lenne semmire.
Ja és akkor még ott a harmadik probléma. Megbuktatják Bartomeu-t. Az utódot nem lehet egyik napról a másikra kiválasztani. Lehet ,hogy késő ősz mire normalizálódna a helyzet. Ennek a transfer ablaknak kampec rögtön...
Csak akkor jöhet ki ebből a Barca jól, ha sikerülne mondjuk 100-150-ért eladni Messi-t.
Akkor legalább vehetnének abból egy darab jó játékost.
Csak hát látjuk ,hogy ilyen áron sem biztos az instant siker. A fenti hármas jó példa. De akár Hazard is a túloldalt. Felix szintén.(#136113) mephi666 : Messi bárhova is megy, ott meg fogja kapni a 10-es számot.
Kicsit olyan a helyzet mint amikor pár Juve szurkoló elkezdett azon gondolkozni ,hogy akkor most mi lesz Cuadrado 7-es mezével. Mi lenne? Volt két lehetősége.
- Átadja önként, kap egy szép fotót ,hogy milyen rendes fickó, hajrá CR, stb bullshit.
- Vagy mehet füvet nyírni.Aguero kapcsán a sok firkász erre az apróságra most nagyon ráugrott, merthogy ez tuti jel ,hogy odamegy szerintük. Mondjuk az időzítés érdekes. De lehet ,hogy Aguero csak szívatni akarta a piócákat.
-
-
válasz
máyköl #135345 üzenetére
Egy fokkal valóban "szimpatikusabb", viszont ugyanúgy kilóra veszik meg a tehetségeket más csapatok elöl kicsiben, amit olajosék nagyban csinálnak
+ illegális fiókklubok, 50%+1 tulajdonjog kijátszása, szépen kijátsszák ők is a szabályokat.
És ha igaz amit Datsyuk ír, hogy ilyen 100 milliókat enged el Matesic, akkor az nem olyan sokkal marad el Abra papa finanszírozásától sem.
Valahogy Berlusconira, Morattira, Cragnotti sem olyan gyűlölködve tekintünk vissza mint a sejkekre, mondjuk ők tényleg annyiban jobbak, hogy nem emberjogi bűncselekményekből szerzett százmilliókat locsoltak a klubjaikba.
-
válasz
máyköl #135334 üzenetére
Ezt manszúr is megcsinálja, csak közben igazolnak ablakonként 200 millióért is kész játékosokat, a tehetségek elvesznek, jobb esetben elmennek Dortmundba. Foden talán megmarad hacsak nem hoznak a nyakára valami újabb 70 milliós klasszist.
A sziti akadémiája is rohadt sok ígéretes fiatallal van tele, és van csillivilli edzőkomplexum is meg minden
-
venember83
nagyúr
válasz
máyköl #135308 üzenetére
Tudtommal még 1 szezon van a szerződésében. Ugyanúgy keserű szájízzel hagyja el a klubot, mint a Bayernt. Csak az lenne vicc, ha ezek után ugyanúgy csillagászati összegeket ajánlanának neki top klubok, hogy sikerre vezesse őket, miközben két top klubnál is csődöt mondott a türelem és óriási anyagi lehetőségek ellenére.
Csak válna be Pirlo, különben Agnelli elkezd filozófusokkal társalogni gyakorlati témákról.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #135211 üzenetére
na bakker..
jah, sajnos ők hétvégén nem melóznak, viszonta este meccskor ott vannak, hívtak már párszor engem is
kár, hogy végül egy juvés helyre kellett beülnötök. az egy tök más hely, köze nincs a mariónál tapasztalható lazaságnak meg barátkozásnak.. az egy elegáns étterem-jelleg -
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #134961 üzenetére
nagyon sok újat nem.. tartja a labdát és erős. ugyanazt látják ők is, mint mi.
és örülnek neki, persze
#134963 Ringman Tonali... már megint egy név, akiről nem tudok semmit
ő jó?
elég nagy luxusnak tűnik, hogy nálunk csak padozik a világ egyik -ha nem a legjobb- belső védője..most oké h három védős rendszer, de szerintem a sakhtar ellen jó lenne ha inkább rohadtul négy védőznénk, meg előttük söprögetne még ugye brozo is, mint a kisangyal, mert lesz dolguk.. vágdossák a labdákat előre kukakunak, aztán ott ő meg a brancsa majd csináljanak valamit, és inkább ott legyen a labda
jajj, de félek ettől a meccstől -
Ringman
félisten
válasz
máyköl #134961 üzenetére
lukakuval kapcsolatban voltak fenntartásaim, de ha nem sérül le (és lesz értelmes cseréje), akkor szerintem évekre meg van oldva az a poszt.
gyors, baromi erős és hajt.
azt sem tartanám rossz döntésnek, ha handa után ő lenne a csk (a rangidős helyett, aki szerintem handa után brozovic lehet, de ebben nem vagyok biztos - ranot nem számolom ide, mert a csere cseréje) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #134400 üzenetére
nagyon hiányzik, hiányoznak az olyan figurák a mai madridból, de az egész mai fociból is, mint amilyen Redondo volt. ..meg amilyen volt Hierro, vagy Raul. vagy bizonyos juventusból egy del Piero nevű alak
elegáns, különleges futballisták. akiktől a legtávolabb állt a sunyiság, elég volt rájuk nézni, a mozdulataik is mind arisztokratikusan másabbak voltak, mint a többi botéforceberg de kcsög vagy
-
-
máyköl
veterán
válasz
máyköl #134393 üzenetére
Jut eszembe, abszolut osztom az ebay -es velemenyed Tibi. A 90% nekem is onnan van, rendes portekat ott lehetett csak vasarolni mar 10 eve is.
Viszont egyszer valami csoda folytan belefutottam a Bosnyak Teri piac egyik turijaban egy marha regi, eredeti, uj allapotu szovjet valogatott mezbe. Egy sör araba kerult.
Mai fejjel meg kellett volna tartanom. Hirtelen felindultsagbol feldobtam meg aznap az expressz.hu -ra 40penzert, estere jott a vevo es a zsebemben volt a penz. Ott mar sejtettem, hogy ritka kuriozum lehetett, es vagy marha sokat fog erni, vagy mar er is.ilyesmi volt.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
máyköl #133004 üzenetére
Erről beszélek, hogy fel sem fogjátok, hogy teljesen más érzés szorosan kötődni egy magyar klubhoz, városhoz, szurkolótáborhoz. Ezzel a kiirthatatlan szeretettel kelni és feküdni. Hetente, kéthetente kijárni meccsre, találkozni a társaiddal (még ha nem is jártok össze minden nap), élőben szurkolni, a szíved mélyéről szorítani a csapatodnak, ha megy nekik, ha nem.
Valamit nagyon félreértettél, mert nem arról van szó, hogy a tévében kapcsolgatva melyiken tudok jobban szórakozni. Itt igazi, mélyen gyökerező kötődésről és törődésről van szó. Bár van, amikor megmagyarázhatatlan késztetést érzek arra is, hogy megnézzek egy-egy NBI-es, vagy NBII-es bajnokit, vagy magyar kupameccset, ahol nem is a Hali játszik. Tegnap este is a Loki-Diót néztem az Everton-Liverpool helyett.
Amúgy ha már itt tartunk, miért nem a külföldi focinak javasolsz külön topikot?
#HungarianFootballMatters
-
bagyulajuve
addikt
válasz
máyköl #133004 üzenetére
Mindenesetre tovabbra is fenntartom, kene a magyar focinak egy kulon topik itt, csak kerulgetjuk itt egymast sajnos.
Remélem nem hallgattatik meg óhajod, mert sokan a külföldi focit és a magyart is követik. Ennyi erővel, akkor engem pl a Barca vagy Real nem érdekel mégis sokszor itt fő téma, mégsem merül fel, hogy külön topikja legyen a spanyol focinak akár, vagy az olasznak (engem gyakorlatilag részleteiben csak ez érdekel). Egyszerűen át kell ugrani, ahogy én is sokszor teszem. Azért olyan sok hozzászólás itt nem történik, hogy ennyit ne bírjon el a topik.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
máyköl #132631 üzenetére
Azt végülis lehet mondani, hogy Ronaldo is egy őstehetség, csak másmilyen módon.
De akkor is a mentalitása emeli ki igazán a többi klasszis közül, szóval engem csak azért zavar az a kijelentés, mert már nagyon sokszor hallottam. (Szvsz az is a tehetség, születési adottságok része, hogy kiben mennyire van meg a winning mentality, csak könnyebben tanulható, de itt most nem erre gondoltam)Balotelli-t meg ezek szerintem nem láttam elégszer játszani
Vagy csak mephi666 sokat ivott ma.
-
mephi666
nagyúr
válasz
máyköl #132627 üzenetére
lehetett volna sokkal több is... csak hát tényleg nagyon ostoba
nem akarom magasztalni, mert rettentő unszimpatikus volt mindig... fejem fogtam, amikor a 'poolba került, de az elfecsérelt tehetségek toplistájának ott lesz mindig az élén
cr7 meg nem olyan született őstehetség, mint messi, viszont élő példája annak, hogy töménytelen munkával 35évesen is 20éveseket megszégyenítő fizikummal mozog a pályán... ő rengeteget dolgozott azért, hogy ennyi ideig az egyik legjobb legyen...
sajnos pár év múlva egyikük se lesz már pályán... jó lenne, ha az egyik következő világversenyen feltűnne 1-2 fiatal játékos hasonló tehetséggel, mint 2004-2006 közt cr7 és messi... pedig akkor akadtak még olyan játékosok is a válogatottjaikban, mint nuno gomes, figo, crespo, cambiasso, tevez, stb...
-
válasz
máyköl #132572 üzenetére
Én viszont sajnos egyetértek. Közel harminc éve az egyik kedvenc külföldi csapatom és soha ennyire unszimpatikusnak nem tetszett még.
Lehet isteníteni és utálni (akár egyszerre is) Messit, ha ő nem lenne, nem tudom mi vinné rá az embert ma, hogy Barca-szurkoló legyen.Jelenleg semmivel sem érzem többnek a Barcát, mint bármely más, full üzleti alapon működő klubot, sőt. bartomeu-nak hála évek óta rosszul gazdálkodik a Barcelona, egyre nagyobb a szakadék és csak az volt a kérdés, mikor jön el a borúsabb időszak. Ezt lehet, hogy előrehozza a mostani helyzet - és ezt akkor is fenntartom, ha esetleg valami isteni csoda folytán a Barca behúzná a BL-t.
Fenntartom azt is, egy világklasszis van a csapatban - Messin kívül - ter Stegen. És érte sem harcol foggal-körömmel a vezetőség.Pár napos hír, hogy a játékosok nem mentek bele az újabb fizetéscsökkentésbe.
Miért mentek volna? Lehet, hogy rommá keresik magukat még így is, de mégis miért tettek volna így? Hogy mielőtt beüt a krach, ne diszkont értéken vásárolhassák meg Lautano-t, hanem a kivásárlási áron? Igazuk is van.
El kell adni, akit csak lehet, vissza kell csábítani az ikonikus alakokat, Xavi-t, Iniesta-t, Puyol-t, Valdes-t, esetleg - félve írom le - Guardiola-t. Felvirágoztatni a la Masia-t és bevállalni pár év vegetálást.
Ha lesz itt második-harmadik stb. hullám, ami ismételten meccs-kiesésekkel járhat, tucatjával fognak letérdelni még az ilyen gigaklubok is - hogy a kisebb csapatokról szót se ejtsünk.
A Spurs pedig csak az egyik első fecske. Nem az első, amely súlyos mértékű hitelt vesz fel (erről épp a spanyol csapatok tudnának mesélni), de az első, amely kimondottan a vírushelyzet miatt teszi.200k-s heti fizetést adni még ma is valakinek meg tényleg abszurd.
Tartom amit pár napja mondtam, pár éven belül totálisan meg fog változni az európai futball szerkezete, s bár nem közvetlen példa, de azóta pl. a MKSZ már fizetési plafont vezetett be a magyar bajnokságokban és biztos vagyok benne, hogy hamarosan sok hasonló esettel fogunk találkozni - idővel a labdarúgásban is.
-
válasz
máyköl #132529 üzenetére
Fentebb megindokoltam mért gondolom, hogy a MU-ba fog menni
meg még mindig egy vonzó, kurvagazdag, ambiciózus klub, nem egy olyan ami a csőd szélén táncol és már csak a nevük nagy.. náluk csak a sportszakma hiányzik, minden más adott (előbb-utóbb meg úgyis belenyúlnak a jóba).
Ha idén nem lesz BL akkor szerintem marad még egy évet Dortmundban, de amilyen mákjuk van mindig, szerintem már idén is meglesz nekik a 4. hely.Nekik szélső kell, és biztos nem gondolkodnak középszerekben, de még Balekben sem.
Maddison, Neves, Lautaro, Coutinho vagy James nem tudom mennyire lenne vérfrissítés, de esélyes hogy ugyanúgy szintjük alatt teljesítenének egy rendszer nélküli csapatban, mondjuk lehet Sancho is, de ő magasabb szintnek tűnik az eddigiek alapján.
Oké nem rossz nekik ott Daniel James, de ő sem az a klasszis szint, messze nem. btw, Bruno Fernandes jól berobbant, de vele azért vannak kételyeim, Pogba jobb nála, az a Pogba aki a földbe van szidva hogy milyen szar, Bruno meg fel van szopva, pedig majdnem ugyanazt hozza mint Pogba, csak sokkal pazarlóbb és pontatlanabb játékkalCoutinho szerintem Arsenal lesz, vagy legalább is azt várom, hogy nagyon össze lesznek boronálva
mondjuk ő speciel pont egy olyan súlytalan játékos, aki a MU-ban gyorsan a pincében végezné, mert komolyabb ellenfél ellen már nem fér bele, hogy csak ácsorog a halfspaceben, hogy megkapja a labdát és lőjjön, mert kb. ez az ő játéka kis túlzással, és amint presszinget kap már el is tűnik.Ő egyedül akkor volt jó amikor köré építették a csapatot, de még akkor is sokszor kiütköztek a hátrányai mert az egyéni kvalitásait villogtatta, ami a csapat kárára ment.
-
válasz
máyköl #132508 üzenetére
Chelsea most vette Ziyecht, úgy hogy előtte Sanchot környékezte, ők sem állnak úgy anyagilag mint amikor még Abra papa locsolta beléjük a pénzt, szitiből a amilyen módon távozott nem valószínű hogy visszamegy, a pool még Wernert sem tudta kivásárolni akit nagyon meg akar szerezni, és akinek a mai napig bezáróan az elmúlt hónapban aktív volt az 50 milliós kivásárlási ára. Mondjuk Salaht Jadonért én is simán eladnám, bár szerintem nem tudná hozni a szintjét, de kellene a fiatalítás, mert egyszerre fog kiöregedni a front3.
De még akkor sem vagyok biztos hogy az érte kapott valagnyi pénzt elköltenék egy játékosra, úgyhogy MU lesz ebből, és ahogy Enzolord mondja gyk bárkit túl tudnak licitálni fizetésben, a klubnak nagyon kell, és Jadon is párszor odahízelgett már nekik.
Aztán adja az ég, hogy tévedjek
-
válasz
máyköl #132512 üzenetére
De van erre reális esély? A Real most jelenleg egy gyengébb csapat, miért akarna oda menni? Főleg az után, amit Ramos tett vele. A Liverpool sem hiszem, hogy meg akarna válni tőle. Egyedül én adnám el őt oda, persze csak magasan 100 millió fölötti összegért, mert én őt kissé túlértékeltnek tartom, ráadásul rohadt önző is, szóval nem járul hozzá akkora mértékben a csapat sikereihez, amennyire elviszi a dicsőséget. Pont jó alapanyag arra, hogy sok pénzért el lehessen adni, helyére lehessen venni olcsóbban olyat, aki legalább ugyanolyan jó lesz mint ő, és ráadásul a Realban tutira ki fog ütközni az, hogy közel sem olyan tehetséges, csak Klopp adott neki szárnyakat.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
máyköl #131976 üzenetére
Ha ott meglenne a kémia a két kakas között, hááát, Nehezen lehetne megállítani a francia gyorsvonatot.
Mellesleg az FCB csapatánál is újra összeállhat az MSN, és N futballhoz való hozzáállása is radikálisan megváltozna pozitív irányba.
Lehet MoNeymar utolsó nagy dobása, hogy egy aranylasztit mondjuk behúzzon magának egy kiemelkedő idénnyel. Rajta is múlik. A képességeit nem lehet vitatni, de hozzáállásban és fejben még elmaradt mondjuk egy CR-től, akinek sem a szél fújta össze a lasztikat. -
válasz
máyköl #131467 üzenetére
Gundit?
Vannak azért bőven jó kommentátorok, akik abszolút megütik az elitet külföldi szempontból is (és külföldön is vannak nagyon nagy kutyaütők), ilyenek pl. Méhes, Szarka, Baumstark. Nálam ők az abszolút kedvencek. Egy kevésbé érdekes meccset is megnézek, ha ők kommentálják, utóbbi kettőnél majdnem biztos vagyok, hogy be van téve a külföldi szaktwitter és abból is tudósítanak a közvetítések alatt, iszonyú naprakészek, és felkészültek, de nem adagolják túl, és nem éreznek késztetést hogy állandóan beszéljenek, így átjön valami a meccshangulatból is
Farkas tudása melletti fetisizmusa sokszor zavaró már (klasszikón instant ejakuláció
), de még mindig 100x jobb egy lelkes kommentátor, mint a melankolikus, pl. Lédereret ezért simán eltűröm
Azért az sok volt, már amit hallottam belőle legutóbb hogy, pl. "méghogy Marcelo nem védekezik kérem szépen", épp megnéztem volt 8 szerelése addig az egész szezonban
Hajdú meg még mindig abban a legjobb, hogy reflexből kicsit humorosan, de nem erőltetetten lereagáljon egy-egy játékhelyzetet, kvázi szórakoztat, de szakmailag nagyon nincs képben sajnos.
-
törölt tag
válasz
máyköl #131429 üzenetére
Oriasi szegenysegi bizonyitvany lenne ha erre lenne szukseg egy Barca ellen... szamomra ez meg mindig nehez megemeszteni hogy ezzel a csavoval igy bantak ahogy... amellett hogy nyilvan az egojat sem lehetett egyszeru kezelni. Innen kellett volna visszavonulnia es rendesen felkeszulni a potlasara. Sajnos ez a csapat meg mindig Cr hianyat nyogi... ez nyilvan el fog jonni a Barcanal is.
-
-
válasz
máyköl #131240 üzenetére
Ezt annó is beszéltük, hogy nem építkezett és nem volt korszakos a ZZ csapat, semmi rendkívülit nem csinált, de a triplához nagyon kellett, meg jó adag szerencse is persze, de szerencse nélkül nem is lehet BL-t nyerni, soha, senkinek.
Ez a Mendy Carvajal valóban nem néz ki jól, Carvajal amikor régen láttam még nagyon rendben volt, most nagyon nem, Mendy meg a spanyol (francia) Wan Bissaka, legalábbis a tegnapi alapján.
Hátul nem néztek ki rosszul az első félidőben sem, labda ellen szervezettek, jól támadtak le, számok is ezt mutatják ZZ alatt, hogy hátul stabilak, csakhát ez az ATMA stílusa mint a reálé -
válasz
máyköl #131235 üzenetére
Valóban. Meglepett, psg ellen még elég jók voltak otthon ZZ-vel, ha meg madrid akkor a BL az csak BL, 1-0nál azért elhittem hogy itt megint befürdenek, talán kis szerencsével meg is történhetett volna, de nem lett volna megérdemelt. Kicsit jobb formával simán verni lehetett volna őket.
Tibiajax - bizony, pokolian kong
-
-
válasz
máyköl #130710 üzenetére
A Barca olyan szinten dilettáns módon gondolkodik, hogy hiába a rekordbevételek, a rekordfizetések is ott vannak - úgy, hogy ma messze nem a katalánoké a legerősebb keret.
Nem előírás, csak javaslat a bevételek max. 60%-ának fizetésekre fordítása, ez ott 77%, ha jól emlékszem. Ha nem hoznak meg ott drasztikus lépéseket, akár néhány évnyi sikertelenség árán, pár szezon múlva a La Liga simán "egycsapatossá" minősülhet, a Barcelona meg versenyben lehet a BL-helyekért.
10-15 évvel ezelőtt el nem tudtuk volna képzelni, hogy járhat ennyire lent egy Milan vagy egy MU pl. Más-más okokból, de mindkettő árnyéka önmagának, pedig mindkettőre igaz volt, "olyan marketing értékük volt, hogy bármikor visszatermelhették az elköltött pénzt".OK, az is igaz persze, hogy 10+ évvel ezelőtt még nem repkedtek ilyen abszurd számok a futballban, mint ma. Hogy a sejkekről már említést se tegyek (egyetértek a záró gondolataiddal...)
-
-
válasz
máyköl #130297 üzenetére
Simán el tudom én is képzelni ezt a forgatókönyvet az Atletico ellen, és igazából tőlük fájna a legkevésbé, valahogy az Atleticotol kevésbé tudnám sajnálni
Nos a régi csúcs csapatokat nem láttam, de statisztikák szerintem sem volt közel ennyire erős ennyire konzisztens a régi Liverpool, mint a mostani. Persze ők szétnyerték magukat trófeákkal, tehát ilyen téren nem lehet összehasonlítani a jelenlegivel.
Mondjuk a régi korszagok csúcs SAF mu-k is többször 80 pont alatt nyertek bajnokságot, 90 felett meg soha (a 20 csapatos ligában), pedig akkor nem volt sok sztárcsapat, se lóvé, aztán jött Wenger Arsenalja, olajosodott be a cselzi, és még később érkezett meg a bajnokságba az irdatlan mennyiségű pénz. És ebben a bajnokságban szerzett a sziti tavalyelőtt 100 pontot, tavaly 98 pontot (pool 97-et), és vélhetően idén is meglesz a 100.
Ilyen korszakos ennyi pontot szedő csapat nem sok van még a "gyengébb" bajnokságokban sem, valószínűleg néhány év múlva megint lehet majd nyolcanpár ponttal is bajnokságot nyerni, mert valahol az a "normális" -
Viszlát
addikt
-
omfgk
veterán
-
omfgk
veterán
válasz
máyköl #130229 üzenetére
2 év. Volt bőven idejük leszerepelni.
Nekem (barca ellendrukkerként) Dembele kapcsán annyi maradt meg ,hogy gyors, technikás, de totál agyatlan. A pályán és ami még fontosabb azon kívül is. Nagyon sérülékeny. Nem tudni ,hogy az életmódja és hozzáállása okozza-e vagy a genetika. Dortmundban még nem volt vele gond (ennyi tuti nem).
Coutinho lőtt pár szép távoli gólt. Jobbról, befelé húzva, kizárólag a hosszúba. A filozófiába nem illett bele.
Azt nem tudom ,hogy a bundásban mit alkot, de Bayern-es ismerőstől csak Lewa nevét hallom, tehát gondolom ott se váltja meg a világot. Így a nyáron gondolom ők nem veszik meg, de más se fogja 80 milla felett. Mennyit adtak érte? 130 + apró talán.Dembele is kb 130 volt. Felét se adná érte most senki.
-
-
-
-
válasz
máyköl #129544 üzenetére
Ahogy Klopp is megmondta, hogy ha törik, ha szakad, Ő nem hosszabbít és 2022-ben elmegy egy év pihenőre stb.
Egyébként nem tudom, jó döntés lenne-e, én nagyon szerettem, de azóta igencsak átcsapott celebbe, ráadásul tényleg előszeretettel járul a kasszához, a Barcánál meg talán olyan edzőre volna szükség, aki bátran mer nyúlni a La Masiához (épp ahogy Pep tette ~10 éve).
A Bilbao-ból kiindulva én bíztam abban, hogy Ernőbá támaszkodni fog a saját nevelésű játékosokra, de javarészt erre (is) alkalmatlan volt.@Tibi: Szerintem nem lesz ebből Juve BL.
CR meg ezen úgy kiakad, hogy nyáron, legkésőbb jövő nyáron továbbáll Párizsba, esetleg Manchesterbe, ha addigra összeraknak a kedvéért egy stabil BL-csapatot.
Vagy visszamegy a királyiakhoz. Más opció szerintem nincs is. Talán még Beckham csapata -
válasz
máyköl #129508 üzenetére
+ a kőműves középpálya
mégis sikeresebbek mint amikor összeállt a történelem legerősebb triója, a Neymar Messi Suárez, és előre megkockáztatom hogy a top5 bajnokság legjobb szezonját fogják zárni és abszolút PL rekordot fognak idén dönteni, és sikeresebbek lehetnek, mint a korlátlan pénzből világ legjobbjait kilóra felvásároló klub, a világ legjobb edzőjével. Szóval nehéz kijelenteni, hogy ettől mennyivel lehetnének jobbak.
A rendszer sokkal fontosabb, mint az egyének. Attól ilyen jók mert csapatként jók, nem az egyéniségekről szólnak, nem 1-2 játékos zsenije határozza meg, hanem a teljes csapat együttműködése. Firmino valóban nem klasszis támadó a szó szoros támadó értelmében, Salahtól meg jobban nem tudom mikor idegesített utoljára saját játékos, mégis elit szinten kerül helyzetbe, szóval egyelőre minden a "tesiórából felmentett" analitikusok adat alapú döntéshozatalait igazolja, akik kiszúrták és leigazolták ezeket a játékosokat, miközben a tömeg Pepe, Götze, Draxler, Bruno Fernandes, Werner, Lacazett, Depay, Aubameyang, Griezman, Félix, Lemar féle fenszi játékosokat akart.
Werner meg úgy tűnik a német Vardy, aki már évek óta nem kell senkinek
Coutinho is milyen klasszisnak számított (szerintem sosem volt az), mégis az egyéni villogásai sokszor inkább a csapat kárára mentek. A helyezkedésével nagyon sokat rontott a játék fluiditásán és kiszámíthatatlanságán. Gyakorlatilag magát fényezte a csapat a kárára, azzal hogy folyamatosan a védőfal mögött helyezkedett és irányítani akart (és azt nagyon jól is csinálta), viszont a játékából teljesen hiányoztak a labda nélküli befutásai a 16-oson belüli területre. Ezzel elérte hogy fix pont lett a támadás építésben és nem 5 hanem csak 4 játékos fluidkodott.
Labdakihozatalnál is nagyon mélyre ment vissza, a hatossal szinte egy vonalban helyezkedett, és rendszerint ő kapta a lasztit, ezzel két dolgot elérve a hatos "légüres térbe" került miatta, és nehezítette a labdakihozatalt mivel a helyén nem volt senki akinek passzolni lehetett volna, vagyis a csapat kárára villogott, nem vetette alá magát a csapatérdeknek, ahogyan pl. Wijnaldum, aki a volt klubjaiban és a válogatottban jelenleg is egy iszonyú gólerős játékos, neki viszont nem az a szerepe a csapatnál, hogy a kapura veszélyes legyen, szinte csak akkor szerez nagy ritkán gólt, amikor nagyon muszáj, és kilép a rá szabott szerepéből
-
válasz
máyköl #129503 üzenetére
Nagyon örülök, hogy nem rúgták ki az első hullámvölgyben Hasenhüttl-t
Iszonyúan feljavultak, amióta visszaállt a Lipcsés 4222/442-re, ami főleg a Ward-Prowse - Höjbjerg pivotnak áll jól. Előbbi igazi box2box, utóbbi pedig inkább mélységből osztogat, és így sokkal inkább kézben tudják tartani a meccseket a középpályán, nagyon látványosan feljavultak. Megérdemelt volt ez a győzelem is, a Leicester meg szép lassan kezdi igazolni amit az xG végig mutatott, hogy nem lehet tartósan minden helyzetből 2 gólt szerezni, és hátul mindent megúszni. Ettől függetlenül az ő teljesítményük előtt is le a kalappal, esélyes hogy megint élni tudnak azzal, hogy így be van sülve az élmezőny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest