- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
B0V9B
tag
Kaptak bizony, de a németeknek legalább 3-4 góllal kellene verniük Gibraltárt még úgyis, ha csak Bundesliga3-as játékosokat hívnak be a keretbe.
Belenéztem az utolsó 10 percébe a Feröer-Görög meccsnek, és egyáltalán nem játszanak alárendelt szerepet a hazaiak. Ahogy Gibraltár sem a világbajnok németek ellen... tényleg nem lehet ma már semelyik csapatot sem lebecsülni, a kis csapatok is nagyon jól megtanultak csapatként játszani és védekezni, területeket lezárni.
-
B0V9B
tag
Szokásos színvonal, gondolom még beraktak egy 5-10 perc reklámot is a kosár meccs után....
Gibraltár mit hagyott ki te jó ég.... Ezt még Szalai és Nikolic közös gyermeke (akinek Priskin volt a keresztanyja) is belőtte volna
FERÖER 1-0 görögország
Az mit dob ha odavissza megvernék őket
-
szab.tam
nagyúr
vicc volt.
arra, hogy megmagyaráztál egy olyat, amit felesleges volt, mert mindenki tudja, hogy az sem volt komoly.
de mivel te megmagyaráztad, így erre írtam, hogy "de az".
de neked még akkor sem esett le.
nem baj. majd belejössz...***
na végre bejött 2 ismerős arc.
somi és cukic.de az a tamagocsi izé úgy megy át a fradin, ahogy akar...
-
Sztbeni
őstag
Ott cseszték el, hogy neveket igazoltak játékosok helyett. Eto meg hasonlókból tényleg nem lehet csapatot építeni. De az utóbbi időben kezd megjönni az eszük. Szerintem idén már látni fogjuk az eredményét ennek. A Zenitnek szerintem egy BL elődöntő meglesz. Az Atletico egy gyengébb kerettel majdnem BL-t nyert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest