- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
Joco
aktív tag
válasz
Laraxior #2947 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de 7600gt mellett nem biztos, hogy több fps-ed lesz mondjuk plussz 100mhz-től
7900gt-n már érződött a különbség 2000 és 2600 között, 6800gs-n sok minden nem változott. Persze nem akarom elvenni a kedved, csak meg akarlak óvni egy csalódástól, hogy feleslegesen herdáltad el a lapod és a pénzed. Jobban jársz, ha veszel inkább még 1 7600gt-t vagy 1 giga ramot -
Joco
aktív tag
válasz
Laraxior #2945 üzenetére
Szerintem sokkal többet ne várj tőle más lapban sem
Feszt nagyon nem érdemes adni neki efelett, ha még akarod használni egy darabig, ezekkel a ramokkal dfi-re nem mennék, nem sok lehetőség marad abit talán, de szerintem ha nincs igazán szükséged rá(pl. meló), akkor elégedj meg vele, átlag usernek talán még sok is
-
Joco
aktív tag
-
nRu3
addikt
válasz
Laraxior #2869 üzenetére
Csak mert az egyik gépemben ASUS A8N-SLI deluxe-m van X2 4200+ procival, a rendszer csak 2T ram időzitésel hajlandó menni és csk 250fsb tudtam elérni, a ramok természetesen és a proci más lapokban kiletek probálva ,nevetve többet tudnak menni, de ez álitolag asus-X2 jelenség.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
Laraxior #2833 üzenetére
A dfi-t kihagytad, az abit pedig közismerten vagy nem megy egyáltalán vagy pedig nagyon megy.Nekem több abit lapom is volt, voltak köztük problémásak, de voltak köztük nagyon jók és most is az van ami tőkéletes számomra.
a 3500+ prociknak a stabil vége 2,6Ghz bármilyen lapban hagyományos hűtésel.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
Laraxior #2568 üzenetére
vágom a tuningot,de az 1,55V akkor sem elég a procinak!A ramot kétszer is viszaosztottam,nem az a baj,a HT-t meg nem szabad auton hagyni hanem vissza kell venni a szorzóból különben kinyírd a lapod ha tartósan 1000mhz fölé engeded.Szóval 2650mhz-nél egyszerűen kifagy az egész.Az én procim E4 steppinges és 10-es a szorzó,szóval nem ugyanaz a procink.
-
villamos
őstag
válasz
Laraxior #521 üzenetére
Az hogy mennyire tudod tunningolni, függ a procid típusától, az alaplap által kiadható feszültségektől, és a memóriáktól. (A memóra nem biztos hogy bírja a nagyobb FSB-t vissza kell osztani...)
Ha húzva fagy, akkor a procinak több feszültségre van szüksége, de figyelj a hőmérsékletére, nehogy túlmelegedjen!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest