- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
nRu3
addikt
válasz
Hildegrand #4435 üzenetére
de ez függ proci,ram és laptol és persze hűtéstöl is, hogy meddig megy de átlagosan 2,6Ghz .
-
nRu3
addikt
enyire azért nem kéne off-olni itt
mert egyeseknek a buzizás és bránerezés stb nem tartozik off-ba tech. forumba és topicba.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
Ilyesfajta beirást nem foglyák dijazni a modok, de ha nagyon kell megveszed anyira nem drága, de ha nem vagy hajlandó megvenni és kell ,forditasz rá egy kiss időt és egy közismert keresővel találsz érdekes dolgokat ha akarsz
-
nRu3
addikt
válasz
Kicsirics77 #2908 üzenetére
azt az ati chipes lapot inkább ne válaszd, és inkább ne is válasz ati chipes lapot mert sok agyártonak a lapjaival gond volt a ram öszeféréel és stabilitásal.
-
nRu3
addikt
válasz
Laraxior #2869 üzenetére
Csak mert az egyik gépemben ASUS A8N-SLI deluxe-m van X2 4200+ procival, a rendszer csak 2T ram időzitésel hajlandó menni és csk 250fsb tudtam elérni, a ramok természetesen és a proci más lapokban kiletek probálva ,nevetve többet tudnak menni, de ez álitolag asus-X2 jelenség.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
melesleg ha már mindenki linkelget, akkor én is
-
nRu3
addikt
válasz
Laraxior #2833 üzenetére
A dfi-t kihagytad, az abit pedig közismerten vagy nem megy egyáltalán vagy pedig nagyon megy.Nekem több abit lapom is volt, voltak köztük problémásak, de voltak köztük nagyon jók és most is az van ami tőkéletes számomra.
a 3500+ prociknak a stabil vége 2,6Ghz bármilyen lapban hagyományos hűtésel.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
(Kolombusz) #2731 üzenetére
nekem van 3700+ és 4200+ is X2 nem használom ki átlegos hétköznapokban, mindaketőnek megvannak a pozitvumai.
-
nRu3
addikt
válasz
(Kolombusz) #2729 üzenetére
A 3Ghz csak jobb lapokban és extrém hűtésel megy, a te procidnak ha jól értem 3500+ venice E6 az max 2,7Ghz hozható ki, de a normál és kelemes müködés érdekében 10x250 a tanácsos ami böven jó 1,45v el. Ha többre vágysz hétköznapi alaphasználatra 2,6-2,8GHz és max tuning 3,1-3,2Ghz akkor ahoz 3700+ San diego kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Steam Deck
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Jogász topic
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged