Aktív témák
-
LuzZzer
tag
válasz
villamos #473 üzenetére
az kevés lesz(minden). A feszt tudod még emelni, nyomd át fixre 1,45re és úgy a 9.9%ot és 1,595V lesz. 2600 meg azért kevés mert a 3000+ megy annyit szóval lehet hogy még több van benne. Más lappal biztos jobban menne mert ez az MSI nem egy tuningbajnok, de akkor is kevés a 2,6G.
-
Alvinka
tag
válasz
villamos #479 üzenetére
Netőlem kérdezd, nem proszáltam még semelyikkel kivéve ramossal.., viszont le van irva ő melyikkel proszálta, vagy lökjél neki egy privit, én asszem holnap nézegem meg mi a harci helyzet...
Viszont tartalékba másold fel a mostani biosodat is fat fájlrendszerre a winchidre, hátha nem fogja szeretni win, érdemes ezt megtenni minden moddolt bios esetén.
Ezért szerettem/szeretem giga lapokat jó dolog az a dual bios... Nemtom mér nem használják +5kt megérne szrtem. -
Alvinka
tag
válasz
villamos #473 üzenetére
Nemtom de én is ilyen voltszám problémával küszködök... vagy a mérőprogik hazdunak vagy tényleg ennyi ezeknek az msi deszkáknak a fesz. szab., mindenestre megnézem majd moddolt biossal vmikor, adok neki 1,65 voltot...
Nembeszélve arról hogy ugrál össze vissza és nem hiszem hogy táp probléma...
Mindenestre majd beirom ha felrakom moddolt biost mi az eredmény...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest