- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Laraxior
titán
Szerintem pakolhatod 260as FSB-ig tekintve ugy emlékszem ASUS lapod van.Feszkótnem tudom,de jobban jársz ha mondjuk az FSB-t 10esével pakolod a memót visszaosztod 333-ra és ugy pumpálod.a feszültséget elöször hagyd alapon...emelgesd.200-210-220-230 igy tovább kb 240 nélkell neki pluszt adni. Futtasd folyamatosan a Prime-ot és jácc is közben.Kb ennyi
-
Laraxior
titán
Egy tesztben olvastam mielött megvettem volna az én hütömet a procira hogy igaz jó hütö ez a Zalman de 2 fokkal elmarad a Freezer64Pro-tól...Persze a Freezer viszont elmaradt a 9500CNPS-töl
..de az 15 volt..ez meg csak 7500.
Szerintem nyugodtan huzzad...nem fog az tulmelegedni.Egy Prime95öt mindig futtass mondjuk egy negyed óráig hogy mennyire megy fel max a hömérséklet és hogy lefut-e egyáltalán. (Prociteszt) Sok sikert
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest