- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
Laraxior
titán
arról még csak olvasgattam egy két hozzázólást..nagyon nem ismerem és utána sem jártam még...ah menek alunni mer' vizsgaidöszak oszt anyuék....irgumburgum..
ha idöm engedi még megnézem mit bir de nem igen óhajtom feljebb emelni..viszont egy win reinstalll gyorsabbá teheti
-
Laraxior
titán
Én is ugy tudtam hogy nem tuningra való.CSak éppen amikor vettem ez volt a legjobb lap...akkor még nem gondoltam tuningra...azért pedig nem fogok lapot cserélni,megvárom a ddr3 RAMot pár éven belül a 2 est kihagyom és akkor uj gép addig felesleges.Enyni erövel havonta vehetnék mindenből ujat.
Megbizható erös lap az ASUS.Aki tuningolni akar asszem annak a Gigabyte és az Abit való.
Zárójelben jegyzem meg hogy egyszer volt Abit lapom rossz élményekkel.de azt tudtam róla hogy tuning lap, de az régi is volt igy ez lett....ha most vennék asszem más mellett döntenék.
-
(Kolombusz)
veterán
Pedig még hogy örültem anno, hogy de jó, E6-os Venice-t fogtam ki.
Szorzót C&Q miatt nem akarom visszavenni, szóval nekem a ramok miatt (amik nem birják a cl2-t 460mhz-n, amikor a proci 2530on menne) 11*250 lenne ideális, ha hétköznapokban akarnám használni, mert akkor megy cl3ban az 500 és a proci is száguld. De úgy látom, hogy ezzel a procival ez hiú ábránd.
Egymagos procit én már nem veszek, ezt eldöntöttem. nagyon be kéne rúgjak, hogy vegyek egy San diegot.
Szóval kivárok, és veszek egy 4200+ x2-t, vagy egy 4400+-t.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest