- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #861 üzenetére
láttam, fel a b@szta az agyamat....gondolom csak lesett mint rozi hogy kiadott 17et egy 466-os ST ramért ami 550-et se köhög ki -mondjuk lehet időzíteni- erre én +6 ezerért cirka 200MHz-el adok többet....
....
....
....
....
....
....
....
Azt a múltkor elfelejtettem mondani hogy Everest PC5500-nak ismeri fel, erre csak én is most lettem figyelmes...
Képek amikkel tényleg nem árasztottalak el benneteket:
1T-s 3-3-3-6-ba talán 305MHz környékén szarik be a ramom...most hogy így 1t jött fel csak megnéztem -
Foobar
tag
válasz
Ezek 566-os vagy 600-as A-daták?
FélOFF: Ha a readynél akarnék venni 566-os A-datát (márpedig akarok), és persze előrendeléssel, akkor 2-szer kéne odamenni (először előleget fizetni) vagy megoldható az is, ha csak 1x (nem vagyok pesti)? Tehát arra gondoltam, hogy a bankszámlaszámom megadom nekik, hogy levonják az előleget. Vagy átutalom nekik ha ilyet lehet. Tudja valaki, hogy így jó-e nekik? -
Squirrel
őstag
válasz
Én is hiszek neki, de tényleg jó lenne egy screenshot. Azért remélem duálban is bírni fogják legalább a 600-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest