- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Milyen próblémád oldodott meg ezzel, mi változott, és mennyit javult az eredményed ???
Előzően (feljebb) már Fercsa egyszer írt erről a CPU THRM-Throttling-ról, Ő is azt ajánlotta hogy ha 50%-on van akkor át kell állítani Disabled-re és tovább lehet húzni a cuccost.
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
Bp. 18. ker. Havanna u. ( de mielőtt elkezdenél gondolkodni hol is hallottad már a havanna lakótelept akkor segtek...mindenkinek az ugrik be róla,hogy gecisok cigó lakik ott és nagy maffia környék...) de ki kell,hogy ábrándítsak mindenkit ugyanis itt csak babakocsit tologató kismamák labdázó gyerekek (mondjuk ők bekaphatják mert egyfolytába óbégatnak a játszótéren...főleg ha nincs iskola) szal kicsit sem gázabb a környék mint bármi más....(mondjuk a nő akitől vettük a lakást mondta,hogy régen para volt de már kihullottak a gengszterek...
)
1szó mint 100 talizunk a határ úton (kék metró vonala) az europarknál és onnan buszozunk még pár percet....
amúgy errefele lakik fless is..
ja amúgy 2db ramom van...
amúgy szerintem proci több fesszel nem visz magasabb fsb-t....legalábbis enyém alapfeszen ugyanannyit visz mint 1,7v-on... -
Aloki
tag
Természetesen csak egy teszt erejéig próbáltam ki a ramokat 3,1V-on nem ettem meszet, hogy tartósan terheljem ilyen nagy feszen. (az optimális fsb/CPUclock arány úgyis 240*10,5 vagy 252*10 lenne 252-n meg már instabil a lap duálban)
Utánaolvastam és valóban hullanak, mint a legyek a ramok 3,3V-on: (még BH5-ösökre is volt példa).
A ramok viszont egyáltalán nem melegednek 3.1V-on (kézmeleg alatt jóval): mondjuk egy 12 cmes venti hűti a cuccost Így: Bővebben: link -
Janesz
őstag
én segítek neked szívesen de nekem is s754-em van ...de jó lenne ha engem választanál a tolongó ''öreg róka'' seregből mert akkor azt is megtudnám,hogy a lap+cpu -m az én 566-osaimat nem szerette vagy tényleg azok a memók voltak harmatgyengék....az én cuccom tuti bírja 570-en szinkronban mert pont ennyit megy az ST ramom is!!
-
-
Janesz
őstag
nekem annyira nem sürgős,hogy azonnal kelljen...ready meg 23k körül hoz és ettől több pénzmagot kérnek érte élienék..meg jelenleg 500mhz 2-3-3-5 megy a gépben szóval a teljesítménynövekedés sem vonz annyira....de azért jó lesz majd tudni,hogy nem 560-570mhz szunnyad benne hanem kb 700mhz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged