Hirdetés
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaRdCoRe
aktív tag
Sziasztok!
Leírom problémám, hátha segíteni tud valaki...
Pár napja tulajdonosa vagyok 2x512 A-DATA566-os memóknak. Ezek elött 2x512 Kingmax Hardcore500-as ramok csücsültek bent. Utóbbit maximum 540MHz-ig tudtam feltornázni, éppen ezért gondoltam a váltásra, mivel fsb/szorzó emígyen néz ki: 311x9! A proci tudja ezeket az értékeket, sőt menne feljebb is... Mindez egy ABIT AN8 Fatal1ty SLI lapban.
Szóval a problémám a következő: Memókat betettem, és azok nem hajlandóak 520MHz felett közlekedni! És most jegyeznék meg sztem 1 kulcsfontosságú dolgot, ami elött értetlenkedve állok: A lap BIOS -Voltage Monitoring-ban ha megnézem a feszültség értékeket, 2,8v-ot adva 3v felett produkál! Nem hittem neki, ezért megnéztem a hőmérsékletet az újjammal... Elvileg annak ilyen fesz mellett melegednie kellet volna nagyon.. de én 1általán nem úgy éreztem! Namost itt a Voltage Monitoringbanban van egy olyan, ha elér 1 bizonyos maximum értéket, magától -a károsodás elkerülése végett- kikapcsol, újraindul. Épen ezért a fesz értéket nem is tudom nagyon emelgetni jobban!
Bár úgy gondolom, ~300x9, 2.8v, 2T, 3-4-4-8~ értékek mellett lazán kellene hasítani a ramnak 600MHz-en! Valakinek 5lete?!
Ha valamit kihagytam, esetleg még vmi nfo hiányzik a leírásomból kiegészítem, csak mondjátok mi az!
Előre köszönök minden segítőkész hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Flint 2 OFF topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest