Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaRdCoRe
aktív tag
Sziasztok!
Leírom problémám, hátha segíteni tud valaki...
Pár napja tulajdonosa vagyok 2x512 A-DATA566-os memóknak. Ezek elött 2x512 Kingmax Hardcore500-as ramok csücsültek bent. Utóbbit maximum 540MHz-ig tudtam feltornázni, éppen ezért gondoltam a váltásra, mivel fsb/szorzó emígyen néz ki: 311x9! A proci tudja ezeket az értékeket, sőt menne feljebb is... Mindez egy ABIT AN8 Fatal1ty SLI lapban.
Szóval a problémám a következő: Memókat betettem, és azok nem hajlandóak 520MHz felett közlekedni! És most jegyeznék meg sztem 1 kulcsfontosságú dolgot, ami elött értetlenkedve állok: A lap BIOS -Voltage Monitoring-ban ha megnézem a feszültség értékeket, 2,8v-ot adva 3v felett produkál! Nem hittem neki, ezért megnéztem a hőmérsékletet az újjammal... Elvileg annak ilyen fesz mellett melegednie kellet volna nagyon.. de én 1általán nem úgy éreztem! Namost itt a Voltage Monitoringbanban van egy olyan, ha elér 1 bizonyos maximum értéket, magától -a károsodás elkerülése végett- kikapcsol, újraindul. Épen ezért a fesz értéket nem is tudom nagyon emelgetni jobban!
Bár úgy gondolom, ~300x9, 2.8v, 2T, 3-4-4-8~ értékek mellett lazán kellene hasítani a ramnak 600MHz-en! Valakinek 5lete?!
Ha valamit kihagytam, esetleg még vmi nfo hiányzik a leírásomból kiegészítem, csak mondjátok mi az!
Előre köszönök minden segítőkész hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest