- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaRdCoRe
aktív tag
Mert a 3000+ venice nem kezelné jól a DUAL chanell-t?!
Ez immár 2 okból is kicsukva:
1.Akitől vettem a procit, neki is DUALban voltak hajtva a ramjai;
2.Most, miután kipróbáltam 1enként őket, áttettem őket a citromsárga foglalatba (DFI) és minden tökéletes eleddig!
Előszőr azért próbáltam a narisárgában, mert úgy hallottam, ott elvileg jobban teljesítenek... Hát ezek szerint nem!
Megoldódni látszik a problémám, köszönöm segítségetek!
[Szerkesztve] -
HaRdCoRe
aktív tag
Hát én most éppen szívok velük...
Előzmény:[link]
1enként ki lettek próbálva a ramocskák 600Mhz-en és teljesen stabil a rendszer mind2nél!
A narsárga foglalatban próbáltam őket, nomeg párosával is ugyanitt helyezkedtek el... Nem értem, hogy DUALban miért nem hajlandóak még 560on sem közlekedni.. -
HaRdCoRe
aktív tag
Sziasztok!
Leírom problémám, hátha segíteni tud valaki...
Pár napja tulajdonosa vagyok 2x512 A-DATA566-os memóknak. Ezek elött 2x512 Kingmax Hardcore500-as ramok csücsültek bent. Utóbbit maximum 540MHz-ig tudtam feltornázni, éppen ezért gondoltam a váltásra, mivel fsb/szorzó emígyen néz ki: 311x9! A proci tudja ezeket az értékeket, sőt menne feljebb is... Mindez egy ABIT AN8 Fatal1ty SLI lapban.
Szóval a problémám a következő: Memókat betettem, és azok nem hajlandóak 520MHz felett közlekedni! És most jegyeznék meg sztem 1 kulcsfontosságú dolgot, ami elött értetlenkedve állok: A lap BIOS -Voltage Monitoring-ban ha megnézem a feszültség értékeket, 2,8v-ot adva 3v felett produkál! Nem hittem neki, ezért megnéztem a hőmérsékletet az újjammal... Elvileg annak ilyen fesz mellett melegednie kellet volna nagyon.. de én 1általán nem úgy éreztem! Namost itt a Voltage Monitoringbanban van egy olyan, ha elér 1 bizonyos maximum értéket, magától -a károsodás elkerülése végett- kikapcsol, újraindul. Épen ezért a fesz értéket nem is tudom nagyon emelgetni jobban!
Bár úgy gondolom, ~300x9, 2.8v, 2T, 3-4-4-8~ értékek mellett lazán kellene hasítani a ramnak 600MHz-en! Valakinek 5lete?!
Ha valamit kihagytam, esetleg még vmi nfo hiányzik a leírásomból kiegészítem, csak mondjátok mi az!
Előre köszönök minden segítőkész hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest