- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
mai napon erőt vettem betegségemen, és átmentem haveromhoz, hogy normális RAM-okkal is megnézzük mit tud a gépe.
alapból így néz ki:
alaplap: ASUS A8N-SLI
proc: A64 3000+ S939 Winchester
hűtő: gyári, amit adtak a procihoz
RAM: 2x256 DDR333 ()
HDD: 120GB WD IDE
VGA: Inno 6600GT PCI-E
vmi DVD-RW
átvittem hozzá a 2x512 DDR566 A-DATA Vitestám azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a lelkét is kihajtsam szegény, jobb sorsra érdemes PC-nek (). sikerült
amikor megláttam az alábbi eredményeket, majdnem kirohantam a hajam alól. pislogtam párat, majd elindítottam egy 3D05-öt. az eredményre nem emlékszem, csak arra, hogy simán, zokszó nélkül lefutott, majd utána a srác kb 20percig játszott a WoW-val, és sehol semmi gond nem volt. tudom, hogy ez még messze nem jelent semmit, de akkor is. csak hüppögni tudtam.
(poénból ráeresztettem egy memtest86-ot és csont nélkül lefutott 3x)
akkor következzenek az eredmények:
Bővebben: link
mindezt úgy, hogy a proci 1,65V-ot kapott, a RAM-ok pedig 3,00V-ot. a proc max terheltségnél (WoW után közvetlenül néztük) sem ment 45°C fölé! sajnos RAM Latencyt nem tudtam nézni Everesben, mert (mint látható is) egy elég régi változat volt csak a pendrive-omon.
megpróbáltam rávenni, hogy ha nekem is lesz ilyen alaplap - proci kombóm, és nekem nem megy ennyit (mivel a srác nem tuningolt), minimális pénzért procit cserélünk
kíváncsi vagyok a véleményetekre. nekem kb újra kellett tanulnom beszélni
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest