Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• anulu

félisten

mai napon erőt vettem betegségemen, és átmentem haveromhoz, hogy normális RAM-okkal is megnézzük mit tud a gépe.
    alapból így néz ki:
    alaplap: ASUS A8N-SLI
    proc: A64 3000+ S939 Winchester
    hűtő: gyári, amit adtak a procihoz
    RAM: 2x256 DDR333 (:Y:O)
    HDD: 120GB WD IDE
    VGA: Inno 6600GT PCI-E
    vmi DVD-RW

átvittem hozzá a 2x512 DDR566 A-DATA Vitestám azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a lelkét is kihajtsam szegény, jobb sorsra érdemes PC-nek (:DDD). sikerült :D amikor megláttam az alábbi eredményeket, majdnem kirohantam a hajam alól. pislogtam párat, majd elindítottam egy 3D05-öt. az eredményre nem emlékszem, csak arra, hogy simán, zokszó nélkül lefutott, majd utána a srác kb 20percig játszott a WoW-val, és sehol semmi gond nem volt. tudom, hogy ez még messze nem jelent semmit, de akkor is. csak hüppögni tudtam.

(poénból ráeresztettem egy memtest86-ot és csont nélkül lefutott 3x :D)

akkor következzenek az eredmények:
    Bővebben: link

mindezt úgy, hogy a proci 1,65V-ot kapott, a RAM-ok pedig 3,00V-ot. a proc max terheltségnél (WoW után közvetlenül néztük) sem ment 45°C fölé! sajnos RAM Latencyt nem tudtam nézni Everesben, mert (mint látható is) egy elég régi változat volt csak a pendrive-omon.

megpróbáltam rávenni, hogy ha nekem is lesz ilyen alaplap - proci kombóm, és nekem nem megy ennyit (mivel a srác nem tuningolt), minimális pénzért procit cserélünk :D

kíváncsi vagyok a véleményetekre. nekem kb újra kellett tanulnom beszélni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák