- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Hmm .. ez érdekes ... akkor ezért nem megy nekem ...
Nekem ugyanis a fentieket írja SR-re és F1-re ... érdekes ... Más lenne az AI7 és az IC7 MAX3-ban a GA? Nem hiszem ...
Nálam 2,8V-on 512-514-ig bírta ... De ha én beállítom az SR-t és a By SPD-t akkor már 400-on is hibázik ... de már valamikor régebben olvastam, hogy a i865/i875 nem érzi jól magát 2-2-2-5-ön hanem 2-3-2-5-ön csak ... (De nem tudom melyik érték a 2 és melyik a 3 ...) És emiatt nem megy sem az SR sem az F1 nekem ... ráadásul a GA nem csak az alapídőzítéseket mahinálja ... azt kellene kideríte hogy mit, vagy pedig azt, hogy ha magát a GA-t Auto-ra állítom akkor a többi értéket hova kellene ...
A lényeg! SR és F1 már alapon hibázik a memtest ... ellenben ha GA@Auto, akkor 2-3-3-6 os időzítésekkel, 2,8V-on még 512MHz-ig mennek a memek!!!
Tehát nincs SR és F1! DE!!! Ha este egyedül leszek otthon, akkor kipróbálom, hogy ha a memeket nem By SPD-re rakom hanem valami egzakt értékre (2-3-3-6), és bekapcsolom az SR-t akkor mi változik!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest