- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
klac
aktív tag
válasz
subaruwrc #7907 üzenetére
Hello.
Közben áttanulmányoztam a listára kerülés követelményeit, és futtattam újabb tesztet.
Ez lett az eredmény.
Valamiért kevesebb, mint előző volt.Lehet ez már megfelel listára kerüléshez ?
A videókártya Gaiward gyártmány, Accelero XTREME 4870X2 hűtés van rajta.
A CCC is mutatja nincs a kártya tuningolva.
Üdv.
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #7870 üzenetére
Van, csak az a baj, hogy az még az i5 750-el készült. Egyébként szerintem ha van is eltérés, akkor az ~50 pont a gpu scernál.(persze ez is számít.
)
joshua7:
Bevált az NH-D14? Nekem most az i7 860-al is simán megbirkózik 4200-on, 77-79 fok fölé nem megy semmilyen tesztben
-
leonel
aktív tag
válasz
subaruwrc #7839 üzenetére
Jahh, csak ennyi fesz mellett lehetett viszonylag jobban húzni.
Viszont 24/7-ben 1,45V gyári érték mellett tudja a 4100Mhz-et ami azért nem olyan rossz.Igen - sajnos a gyári hűtő, mert az eyefinty-re nem megy fel a musashi.
Így azt felraktam a gts250-re az 5870-re meg majd idővel megy egy arctic c. 5870. -
Sefi84
senior tag
válasz
subaruwrc #7800 üzenetére
Hát sajna ez már nem olyan jó!
Viszont nagyon hűvös!!!
Ez marad egy darabig és 150/200Mhz 1V mellett megy a kicsike és ott még lejátsza a Full HD filmeket -
Szabi790612
tag
válasz
subaruwrc #7694 üzenetére
pont nézegettem.....nem nagyon értem, hogy egy emberke miért van két konfig eredményével is külön külön fent.....mindenkinek a legjobb eredményt kellene benthagyni, és akkor egyből két-három eredmény kiesne előlem.....így biztos meglenne az 5. hely is.......kérdezném, hogy elfogadható javaslat???
gondolom akinek két eredménye is fent van, az nem nagyon bánná, hogy a rosszabbik törlödne a nyilvántartásból.... -
-
NOD
senior tag
válasz
subaruwrc #7683 üzenetére
Add ide a procid meg a lapod és sima ügy
Amugy nem tudtam csinálni tesztet jól megrántott procival mert ez a 260as béta egy rakat szart nem ér. Nem elég hogy nem lehet vele f1ezni mert kifagy, de esküszöm még a boot is lassabb ezzel
Nem tom mennyi pontot fog számítani a 4ghzhez képest mondjuk egy 4.4-4.5.
A whql-el majd ránézek.Meg én a gpu score-ra gondoltam hogy azt ugrom meg. Hulye azért nem vagyok hogy q9650el akarjak itt összpontszámban bármit is
Meg még megkell találnom a memoria végét de nincs rá agykapacitásom. -
SzlobiG
félisten
válasz
subaruwrc #7629 üzenetére
De gondolom direkt kiherélt teszt wint használsz én meg már mióta megjelent a végeleges win7 azóta ez van fennt tele mindennel. Amúgy meg nem értem miért ennyit dob 4200-on stabil szal akkor 26000 felett kéne dobnia, de valszeg az lesz amit mondtam a sok hülyeség fut a háttérbe. Viszont ezért nem fogok másik opot rakni mint régen tettem, annyira már nem vonz a dolog.
Ja bios editorral átírtam 1100MHz-re a maxot azt kész.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
subaruwrc #7610 üzenetére
Kész is.Igaz nem értem el a 16e pontot a VGA-al, de 15e pont főlé tudtam vinni
.Lehetne több is, de a proci már nem tud többet.Az az érdekes, hogy a mag órajelet, nem tudtam 900Mhz fölé vinni, viszont a memóriát teljesen meg tudtam hajtani amennyire csak engedte, és sokkal jobban kapta a pontot így, hogy a memóriát húztam meg, mintha a magot húztam volna.Annyi zavar még, hogy nem tudok több feszt adni neki, mert ezzel az OC-val is csak 59-60 fokos volt a VGA.
és itt egy Physx eredmény érdekességnek
-
peetmaster
senior tag
válasz
subaruwrc #7588 üzenetére
Hoppácska, bekapcsoltam a szobában a klímát (17 fokra belőttem), nadrág+pulóver+zokni+cipő, még egy utolsó próbálkozás.......és:
Mondjuk nem valószínű, hogy a hőfokokkal volt a gond, de biztos ami tuti alapon "behűtöttem" a szobát. Vantage alatt 72 fokig melegedett 70%-os ventivel.
Na majd ha lesz i7, akkor majd én is jobban beleszólhatok a nagyok játékába.
-
Keksz03
senior tag
válasz
subaruwrc #7448 üzenetére
közbe megtaláltam minden kérdésre a választ, csak az első hsz-be azt hittem régi a link!
úgy értettem h nekem gyári OC a VGA és ha minden más alapon van akkor mehet így az alap kategóriába? mert úgy tudom h nem is lehet letenni az alap GTX 460as órajelekre ami 675 v mennyi... -
joshua7
veterán
válasz
subaruwrc #7338 üzenetére
Jó tudni. Mondjuk csak 2Gb-ot használ így, de az sem tűnik gondnak. Mafia2 demo is elfut pl..
Egyébként ez a konkrét GTX280 SuperOC nem egy nagy durranás.756/1512Mhz megvan gpu-ra és shader-re, de a következő lépcső (783/1566) már nem megy. Se együtt, se külön. Ram is lehal 2500Mhz alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest