- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
LLKobe
veterán
válasz
miresz #12304 üzenetére
Tisztában vagyok vele, az én procim physx nélkül kap 8000 pontot. Gondolom a te eredményed is physx nélkül született. Én úgy gondolom az én pontszámom reális, a tiéd tűnik nekem kevésnek. Mármint ahhoz viszonyítva hogy az én procim 2 magos, a tied 4, és a 4ghz körül ketyegő 4 magos intel procik jóval többet kapnak 12000 pontnál (20k pont felett).
-
-
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
miresz #10442 üzenetére
Én alapból a versenyszellemet előhozó hozzászólásnak tituláltam. Tanúskodjék erről a hozzászólásom, mellyel válaszoltam rá. Laraxior kolléga volt az, ki felkorbácsolta az indulatokat, az ő hozzászólása tette (a te szándékodon kívül) szerénytelenné a Tied.
Hiszem ugyanis, hogy egy esemény (most a Te hozzászólásod, eredményed) kvalitása függ attól a környezettől, melybe beillesztik. Laraxior volt kedves ezt a környezetet biztosítani hozzá. Ha ő nem szólal meg, most az egészséges versengés zajlana csak csupán.Fogok jönni az eredménnyel, április közepén kb... (Mindig megtartom, amit ígérek. Mint a politikusok. De ők, ha pénzt ígérnek, azt is megtartják.
)
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
miresz #10432 üzenetére
Ez a hozzászólás késztetett arra, hogy LN2-vel megküldjek egy HD6850-t és egy X6 1100T-t egy 890FXA-UD7-ben. Gratulálok. Az eredménnyel majd jelentkezem.
És akkor ezt fogom mondani: "Most nézem phenomII procival és 6850-es kártyával nem csinált nálam jobb eredményt senki 1 Gpu-s kategóriába?"HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest