- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
helkis #11270 üzenetére
XFX GTX275, vízhűtéssel: [P16545]. Nagyon a lista vége felé kullogtak a 275-ösök, ez nem volt hozzájuk méltó.
De egy antituning fos volt ez is, meg az ASUS is. 1,55V kellett neki ehhez az órajelhez. Alapfeszen nem volt benne 50MHz tuning sem. A shaderre azért nem panaszkodom.
helkis:
- hol kapsz GTX580-t 80k-ért?
- lista első hely élmény stimm.
- nem kell akkora táp. Elég egy 500W-os is, amiről a CPU, meg minden más megy, a HX850-t meg az egyágas 70 amperjével a két GTX-re kötöd.HGyu
-
Speed®
titán
válasz
helkis #11194 üzenetére
Te fanatikus vagy
A kocatuningosok nem így csinálják valószínűleg
És ezzel pont az a baj, hogy utóbbi csoport lazább, hétköznapibb eredményei fognak többségében kiesni..ami inkább lehet egy átlag érdeklődőnek összehasonlítási alap vásárlás előtt (ok, tudom, nem lenne szabad szempontnak lennie, mégis sokaknak az), mint a hoh-ln2-dice-etc eredmények. -
jones965
Modder
válasz
helkis #11107 üzenetére
Nos egy kicsit javítottam.
A célom +14K. -
jones965
Modder
válasz
helkis #10398 üzenetére
Nem hagy nyugodni a gondolat látom téged sem.
Tavaly volt szerencsém 2 napon keresztül látni subaruwrc-t és toyone-t, amint nitroznak, nem kivitelezhetetlen a dolog, ellenben a nitro beszerzése vidéken nem olyan egyszerű.
Azt hiszem egy 20 literes dewar megtöltése sem több 10 ezer ft-nál, ami elégmajd egy napra, viszont maga a dewar nem olcsó mutatvány, valamint a jó minőségű pot elkészítése sem.
-
jones965
Modder
válasz
helkis #10393 üzenetére
Szereti a magas proci órajelet, valamint a vga memória sávszélesség növelése is jótékony hatással van. Sok esetben többet jelent, mint a gpu órajel növelése. Feltéve ha bírja.
Ezt a tesztet megelőzően a memória effektív 5200Mhz-n ment, és akkor fagyott le, mikor a második vga teszt lefutott éppen. -
MPowerPH
félisten
-
jones965
Modder
válasz
helkis #10376 üzenetére
Amennyiben közelebb laknál ( vagy én hozzád), gondolkoznék egy team össze hozásában. Akkor aztán cserélgethetnénk a procit és a vga-kat, valamint SLI-ben nyomhatnák egy jó eredményt.
Neked is van jó pár hardvered, nekem is, ( olyanok is, amikkel még alsóbb kategóriákban pályázhatnék az első helyre a jelenlegi procimmal). -
jones965
Modder
válasz
helkis #10372 üzenetére
Hajrá!
Ez az igazi versenyszellem.
Engem is ez motivált, de mondtam asszony pajtásnak, hogy verjen fejbe ami a kezébe esik, ha mégegyszer hardvert veszek, vagy kivonulnák a terszra tesztelni.Nálam is volt álló ventillátortól kezdve minden.
0-1°C fokos volt a víz, a gpu pedig 11. -
jones965
Modder
válasz
helkis #10278 üzenetére
Ígéretesnek indult, de sajnos a vga-m 1025 felett nem minden esetben ment végig,
pedig a hőmérséklettel nem volt gond max gpu hőfok 27°C fok volt.
Nekem a konfig a saját gépházában van, azzal nem akartam vesződni, hogy szétszereljem a teszt kedvéért.
Estére, amíg ilyen hidegek lesznek, próbálkozom, addig is egy pici javítás.
-
jones965
Modder
válasz
helkis #10198 üzenetére
Ilyen könnyen nem szabad feladni.
Pedig mint ahogy Te bennem, én benned láttam a potenciális ellenfelet a konfigokat és a hűtési módokat figyelembe véve.
Nem tudsz Te aludni,én ebben az időpontban az igazak álmát alszom.
Nekem meg délután a legalkalmasabb időpont, hál' istennek megint hideg volt, így 10°C fokos vízzel sikerült ezt összehozni.
Bár lehet hogy nekem is nagy f@sznak kellett volna lennem, megvárni az eredményedet, és utána betolni ezt.
Majd legközelebb. -
MPowerPH
félisten
válasz
helkis #10162 üzenetére
Nekem is látod, egyszer csinálja, utána egy darabig nem. Tegnap délután egymás után mentek le a proci tesztek. Este meg alapon sem akart indulni.
Most már elszállt a pára a cuccról, összerakom, és megnézem szobában.Azt észrevettem, hogy a hőfokcsökkenés alig jelent plusz teljesítményt...maximum több feszt tolhatsz neki. Míg anno E8400-nál megtáltosodott a proc.
Pedig a proci stabilnak tűnt, Hyper PI lefutott 4900-on elsőre 1.44v-n.
-
Laraxior
titán
válasz
helkis #10135 üzenetére
ha már így kiszálltam akkor elmondok annyit hogy nekem hogyan jött össze az az alacsony GPU órajel
Az ő segítségével
Az ablakot kiszedtem a helyéről..venti,és a gép..elég ütős volt így a végeredmény
-
jones965
Modder
válasz
helkis #10075 üzenetére
Nálad a BIOS-ban mi az auto szorzó?
Forrás: prohardver, szerző fless.
- "A processzorban található "uncore" részegységek (északi híd, harmadszintű gyorsítótár) a QPI-linkhez hasonlóan 3,2 GHz-es órajelen járnak, ami masszív 20%-os emelés a korábbi Extreme Edition processzorokéhoz képest, így 25,6 GB/s-os sávszélesség áll rendelkezésre a CPU és a perifériák között."-
Viszont így minden alapon futtatott teszt nem default?
-
Laraxior
titán
Mintha meglódult volna a VGAm...
Bár ez a fránya Xeon...istennek se boldogulok vele
ill. 4.6ig igen,utána eléggé fűt már
jones965: asszem bármelyik GPU-Z kilövi már alapból ha elindítod.Vagyis én úgy vettem észre.
szerintem ha megjön Cyber és éppen úgy vagyok akkor ránézünk egy SLi-re is
Mondanom sem kell ez a retek lap nem éppen léghűtéses SLi-re lett kitalálva
Nem tudom hogy miért nincsen megcserélve a PCI-foglalattalAmelyik jó lenne az meg csak 8x-os
-
jones965
Modder
-
subaruwrc
félisten
jó ha vannak jó ramjaid, de spec vantageban számottevően nem segítenek
mondjuk nem árt az sem ha 2000 körül szaladgálnak
magas uncorerral párosítva lehet segít a cpu tesztnek vagy a vga teszt 1-benmod1
BMW a bloodragehez van szokva, annak más a lelkivilága, én már ismerem a rampaget és tudom hova kell nyúlni hogy szépen szaladjon,
a blodyban valószínű én bénáznék
még igazából meg sem hajtottam, de ez a proci nagyon vad.
ha a sajátom lenne, nagyon kapnajones965
jaja, izgibb lenne ha lenne egy vízhűtéses 580 am
-
Laraxior
titán
sorry...még 24h sem tellett el az alaplap megérkezése óta...
és a VGAm is "üresjáratban" megy -
jones965
Modder
Azt hiszem, hogy már azon is azt csinálta. valószínűleg a pci-e sínen akarna több áramot felvenni, és letilt a kártya.
Pedig már a kártya TDP limitjét is letiltottam.
Majd hétvégén az új procival kitesztelem, mi a vége.3dm06 tesztet nem futtattál még?
(#9841) Cybertrone : - ne ide írogass, hanem tesztelj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest