- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
@matthew@ #14267 üzenetére
Minden LCD-nél előfordulhat, hol kisebb, hol nagyobb eséllyel, meg szerencse is kell.
Hát azért, ha már ennyit költesz akkor azért a 100Hz hez ragaszkodj, ennyi pénzért tudsz venni egy jobb, valós 100Hz es 47" t vsgy ha kicsit teszel hozzá mert kicsi a 47" akkor 50" is játszik. -
looser
addikt
válasz
@matthew@ #13869 üzenetére
Szia, megnéztük és megvettük a Westend MM-ben. Mekem nagyon tetszett. Vittem pen drive-on három FHD trailert, szép volt. A tv csatornák is, legalábbis 3 méterről (otthon közel 4 méter lesz). Semmi csicsa, a két hdmi bőven elég, plusz 3,5-es jack, CI+. Vettünk még egy MindigTV extra alap egy évest conax-szal és 4 év garibővítést.
Szerintem vessetek rá egy pillantást, ennyiért jó vétel. TV és kész :-)
Összehasonlítási alapom: saját Philips 32PFL8404H és anyám Samsung 32C650-es készüléke. -
ktomek
aktív tag
válasz
@matthew@ #13493 üzenetére
Hello! Én ugyanilyen szempontok alapján -részben nightshadow kolléga javaslatára, részben sok órás fórumozás-tesztolvasás eredményeként- tegnap berendeltem egy Samsung UE50F5000AW -t, 189e Ft-ért.
Tény, hogy ez egy kompromisszumos megoldás, de eddig 3D plazmám volt két évig, és egyetlen filmet sem néztem rajta 3D-ben, továbba mindig PC-re van kötve, így a Smart funkciók kiesnek. Itt egy teszt róla kedvcsinálónak.(Mondjuk az ár a 150-hez képest kissé sok, de 50 collosban nemigen találni 200 alatti tévét...esetleg Fudzsimucit, vagy Panascanic-ot
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest