- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Hát így 2 nap alatt csak kiderült, hogy semmivel nem működik. Serviio is csak akkor megy ha újra és újra felrakom, de ahogy kikapcsolom a tv-t vagy a gépet akkor újabb indítás után se kép se hang.
Az UMS szintén nem lát semmit, no renderers found. Nem tudom mennyire kell ebben beleturkálni a beállításokba, nekem magas az egész.
Az otthoni csoport pedig továbbra is vakvágány, hiába osztok meg mappákat, meg állítok dlna szervert a tv-n és mac címet semmi.
Valakinek van ötlete? PC-s hálózati beállításokban lehet valami gebasz? Köszönöm!
-
virkir
veterán
Próbáld ki ezt
Nálam bevált, egyszerű, kitolja a feliratokat is nem úgy mint a csodás win dlna.
A tv-n se kellett semmit állítani, igaz nekem samsung van. -
Tegla80
addikt
Szia
Egyik ismerosom meselt a napokban errol a "zold kepernyo" dologrol.Naluk is elojott idei samu,de konkret tipust nemtok. (felhivta a lanya,h apa zold a tv es mit csinaljak. Hang van,de zold minden.Kikapcs es aramtalanitas(220bol ki) lett naluk a dolog. Jelenleg tesztelik .....
Ezt csak azert irtam le,h lasd ,nem vagy ezzel egyedul es igy valszeg szoftveres dolog is lehet.
Ha megint elojon akkor egy fw frissitest lehet megkene ejtened vagy ha olyan a tv,akkor egy supportos távránézést kerni. -
viharkabat
aktív tag
Igen, az LG-kben IPS van, de az általad írott 32-es Panában is. Ez utóbbinak nekem nagyon tetszett a képe, de csak üzletben kiállítva volt alkalmam megnézni. (igaz nincs benne 3D, bár pláne ebben a méreten nem tudom, hogy miért is kéne)
Így hogy csereberélni akarsz nem tudom érdemes-e, meg ugye a tévék esetében is vannak az ízlések és pofonok, biztos lenne akinek meg az LG tetszene jobban, sokan meg a Samsungra voksolnának. -
B-L-A-C-K
titán
Ne csináld már, egy ágy általában 2 méter körüli, ha 1.5 lenne azt jelentené lelóg a lábad róla ha alszol...
Szélességében meg a szoba biztos van 2 méter, azaz simán felfér, a fúrást meg eltakarja a TV, cserébe meg csak élvezetesebb nézni egy nagy TV-t. De te tudod...Nekem 4 méterről a 32-eshez nagyító kellene...
-
LucasGrant
aktív tag
-
LucasGrant
aktív tag
Igen az LS570 be nincs beép WiFi, vagy AN-WF100 vagy Lan kábel, 575 be bevan építve. Ez volt az uccsó széria amin volt még VGA, szóval a HDMI mellett még VGA val is összetudod kötni, ha régebbi géped van.
MHL-t ugyanúgy támogatja az LW4500, csak az MHL adapternek adni kell tápot. -
Itome
tag
Szia
Az a baj, hogy ezek az ismeretlenebb TV-k némelyikén egész jó kép van, némelyikben borzasztó (ugyanazon modellen belül). Ergo nekem az jött le ebből, hogy néha valami jobb panel esik ki a kínai gyárból
Egyébként a Full HD - HD ready különbség 32"-ban szerintem(!) nem észrevehető, ezt persze embere válogathatja. Illetve LG 32LN570R-ben például IPS panel van, bár az néhol 80ezer fölött van, (max 85ezerért láttam) és amúgy meg 40" smart TV 80ért szerintem túl olcsó
Viszont az LG LN570 esetében is (és szerintem a hyundai csodában is) a wifi csak "előkészítés" szintjén van jelen, azaz tudsz vele vezeték nélküli internetet használni, HA megveszed hozzá a SAJÁT usb-s wifi stickjét. Amúgy vezetékkel netezhetsz rajtuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest