-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
zoziuser #11799 üzenetére
Én már halottam olyanról hogy pl. az eladók ugye a TV-k után jutalékot kapnak így a drágább TV -et szépen beállítják, míg az olcsóbbakat direkt sz@rul állítják be hogy ha pl. bemegy egy laikus ember megnézi a TV -et majd egyértelmű hogy azt fogja megvenni amelyiknek szebb a képe, de az is lehet hogy ez "über legend"
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
zoziuser #11546 üzenetére
Hát ez a direct led, divat 2éve kezdödött újra, de ez a fajta megoldást mindenki a belépő kategóriába használja, kivétel nélkül. Ez a direct led megoldás messze nem az amit mondjuk használnak egy felső kategóriában. Ebben a szegmensben én sokkal jobbnak tartom az Edge Led-et, nem mondom, hogy rossz a Direct megoldás, mert nem az, de nem is úgy müködik mint egy felső kategóriás megoldásban ami hátulról van megvilágítva és nem keretböl.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
zoziuser #11543 üzenetére
Ha már 230e-ig elmész, és inkább a nagyobb méret felé húzol akkor nézd meg ezt - 47LA620S -, igaz, hogy ebbe benne van szintúgy a 3D meg a Smart is, viszont az LN5400-as gyors mozgás esetén nem lesz folyamatos, viszont a 47LA620S az már igen, és akkor a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad
Vagy még pont egy árba van ezzel az LA640S (641S) is, ami mélységre vékonyabb mint az LA620S, viszont keretbe vastagabb, a 2 között a különbség a Direct vs. Edge Led. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
zoziuser #11535 üzenetére
Hát ezek közül, ami nálam játszik, az a 42W805 illetve a 42LA660S képminőséget szem előtt tartva. Mindegyik IPS panelos, ami nálam a nyerő, viszont én annyira nem szeretem a matt panelos Tv-ket, és a W805 az az, véleményem szerint a plusz plexi miatt dinamikusabb színekkel dolgozik az LA660S, nálam az a nyerő, vagy inkább a designosabb LA690S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest