-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
slevko
csendes tag
válasz szinimini #13185 üzenetére
Köszi a tippet logikusnak tűnik(tűnt)!! Sajnos nálam nem sikerült a tévén beállítani.
maradt a gyári alapokra visszaállítás, még jó hogy pc-n kell a csatornákat sorrendbe rakni. Így megvan pendrivon a mentett(kívánt) sorrendben a csatornák listája És persze minden maradt a régiben -
blakey
titán
válasz szinimini #13189 üzenetére
Ki mondta, hogy 50Hz-es?
Melyik Samu sokkal jobb?
Sony-t választanék, persze baklövés volt IPS-t panelt választani némelyik készüléküknél, de egy jó elektronikával némileg javítottak rajta és jól sikerült.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz szinimini #13175 üzenetére
IPS paneles és 100Hz-es, jó választás.
(#13187) szinimini
F7000, egyértelmű.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szinimini #13100 üzenetére
Én már fél éve terveztem a TV vásárlást, most 1-2 hete vettem komolyabban a dolgot. Elsőnek is eldöntöttem a méretet, majd utána kérdezgettem több helyen mit érdemes venni (itt is). Majd körvonalazódott bennem pár készülék (használt, új vonalon is), ezeket élőben elmentem megnézni, többször is, és ezek után választottam.
Amúgy ha 250-ig kitudod tolni a keretet, van olyan 50"-esbe mint az enyém. Én 2 napja vettem 55"-ösbe, és nagyon nem bántam meg eddig...Ja de látom 0%-os részletre akarsz, ez meg pont nincs benne az edigitálnál ebbe az akcióba...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szinimini #13096 üzenetére
Én nem vagyok egy szakértő, viszont látom a listában van 82cm-es (32"), és 119cm-es (47") is, és az egyik legnagyobb élményt szerintem a képméret nyújtja...Szóval szerintem azt kellene elsőnek eldöntened milyen méretet lenne számodra a legideálisabb, és azon belül kutakodni.
-
redbulz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest