- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fraba
aktív tag
válasz
redbulz #14088 üzenetére
redbulz
Ami a netet illeti HDMI-n keresztül, én csak azt tudom, amit a wikipedia mond:
adds an HDMI Ethernet Channel (HEC), which allows for a 100 Mbit/s Ethernet connection between the two HDMI connected devices so they can share an Internet connection;
Ha ő hazudik, akkor én is neked/nektek...to all
Akkor inkább hagyom ezt a f6100-at, nem tetszik ez a tanácstalanság, meg a negatív vélemények tömkelege. :/ Meg most így belegondolva, később lehet jól fog jönni az a DLNA...
Amit kérdezett fentebb Sari kolléga, mi akkor a vélemény az LG megoldásáról, a 42LA6130-ról? Még olcsóbb is, és nagyobb is a képátlója, mit az f6100-é.szerk: ez az LG se okos, max a 6210, aminek most olvasok utána
-
aclandiae
senior tag
válasz
redbulz #14026 üzenetére
Köszönöm!
PuMbA: ez a különbség akkor jön ki, ha két képernyőt látok egymás mellett?
Nem ragaszkodom a megjelölt típushoz, ha egy másikkal jobban járnak.
A lényeg hogy néhány ezer/hó kamatmentes részletre elhozható legyen. Még arra gondoltam a MM-ban és a Tacskóban érdeklődök a lehetőségekről. -
truebaba8
tag
válasz
redbulz #13565 üzenetére
bocs, de nem ertelek..
piros kek, vagy piros talan cyan szinu szemuvegekkel talalkoztam eddig.
ezekkel 5 perc utan hanyinger, 10 perc utan hanyas es migren jon ram.Úgy érted ezek a filmek is nézhetőek az átlátszó "lencsékkel" ?
na, mivel nem tudjátok ezt normálisan definiálni, hétvégén én utánanézek ennek külföldi forumokon, raszanok 5 orat...
Magad uram...
-
pgemil
aktív tag
válasz
redbulz #13549 üzenetére
Amennyire utána néztem, mert beleugrottam az lg 47la660s-ba, de nem küldtem el a papírokat, mert:
Hitelkártyát is adnak hozzá, melyet nem akarok x havi költséggel, legyártási költséggel.......
Az üf-on aranyosan mondták, hogy ha meg van minden kérjem a kártya le nem gyártását......
Szerinted?
A kinyomtatott szerződés(tervezet) szerint nem határozott idejű a szerződés, hát akkor milyen?
191 körül lehet kapni ilyen vasat 230 helyett. Igaz kp-re.
Pedig görcsöltem rajta egy keveset, de 40 pénz az 40 pénz!
Még, ha részletekben is kell kifizetnem a többletet, viszonylag "olcsó és elviselhető" havi törlesztővel!
Most húzom a fogam és csengetem inkább a kp-t........ -
blakey
titán
válasz
redbulz #3429 üzenetére
Azt neked kell látni, tudni, hogy mire van szükséged. Sokan vannak itt 620-as tulajok, elégedettek a készülékkel. Ha nincs szükséged wifire meg egyéb 640-es által nyújtott pluszra akkor szerintem nem éri meg a 40-50e különbséget Képminőségben nincs különbség, mondjuk nem otthoni körülmények között láttam egymás mellett, ellenben a 660-as már egy picit más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest